الانم باردارم فقط از اون آمپول بیحسی میترسم.درد نداره ها فقط ترس داره
علت ترقی علم در جهان غرب:۱)قتل رقبا و غارت ثروت کشورهای دیگر ۲)سرقت علمی. ۳)استخدام دانشمندان کشورهای دیگر. ۴)بهره مندی از علم دانشمندان مسلمان و مسیحی و سپس حذف نام آنها در تاریخ. ۵)جعل هویت و دین دانشمندان بزرگ
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
بعد ی سوال شکمتون بعد از زایمان خیلی پف کرده بود یا نه مثلا چند روز بعدش به حالت عادی برگشت؟
مال من زود برگشت ماه بعدش با لباس اصلا معلوم نبود
ولی مال بعضیا همونطور گنده میمونه
علت ترقی علم در جهان غرب:۱)قتل رقبا و غارت ثروت کشورهای دیگر ۲)سرقت علمی. ۳)استخدام دانشمندان کشورهای دیگر. ۴)بهره مندی از علم دانشمندان مسلمان و مسیحی و سپس حذف نام آنها در تاریخ. ۵)جعل هویت و دین دانشمندان بزرگ
۱۰ روز بعدش یعنی ادم میتونه پارک اینا بره کافی شاپ اینا؟
حالا تو میخوای روز یازدهم بری پارک و کافه؟
عمرا حال داشته باشی.چون بی جون و بیحال میشی و دلت میخواد فقط بخوابی
منم میترسم من زایمان اولم قرار بود سزارین شم بچه ۵روز زودتر طبیعی به دنیا اومد از ترس داشتم سکته میکردم فکر میکردم زنده بیرون نمیام بیشتر از درد استرس داشت منو میکشت ولی به محض اینکه بچه به دنیا اومد اصلا دیگه درد نداشتم ۵.۶ساعت بعدشم اومدم خونه طبیعی فقط همین خوبه که سرپا میشی ولی بعدی و میخوام سزارین انتخاب کنم و از درد بعدش خیلی میترسم