2777
2789

بحثمون شد قبلا منو زده بود دیه اومده بود براش دوبار بابت توهین هم جریمه شده بود حالا من یکیشو بخشیدم از نفقه ام گذشتم گفتم زندگی کنیم اما اون همچنان پنهان کاری میکرد و دست بزن هم داشت تا اینکه گفتم آخری رو نمی‌بخشم سر سفره افطار بودم اومد هولم داد گفتم به خاطر اذان هیچی نمیگم بهت روزه هم بودم گفتم زوری که زندگی نمیشه دوهفته اس با من سردی گفت پس نمیخوامت برو منم لباسامو پوشیدم و دراومدم از خونه و اون از پنجره رفتنم را فیلمبرداری کرد که ثابت کنه من خودم رفتم به خاطر نفقه 

حالا اومدم خونه پدرم ،بابامم به پدرش زنگ‌زده این کارا چیه پسرت میکنه اونم نمیدونم چی به پسرش گفته زنگ زده میگه چرا به بابام گفتید ابروتونو میبرم ،تو برام سردردی جرعت داری الان بیا بریم تموم کنیم تو برام سردردی منم میرم به فامیلاتون میگم من افریطه نگه دار نیستم وبعد قطع کرد 

حالا نگرفتم دیه را ولی از لجم دومی رو گفتم میخوام 

مامان و بابامم شنیدن منم گفتم عر نزن گمشو بابا 

حالا بازم زندگیم بهم خورد خدایا گناه من چیه به درگاهت حالا بابام افتاده رو لجبازی تا بزرگترش نیاد نمیدم اونام شهر دورن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وافعا میخوای برگردی😐خب چرا جدا نمیشی

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

ای بابا

کاش خونه رو ترک نمیکردی 

تحت هیچ شرایطی نباید ترک کرد 

الان میگه با پای خودت رفتی با پای خودت برگرد 

داستان تکراری و مکالمه تکراری مامان و بابای من وقتی ما خیلی کوچیک بودیم

از چنین آدمی بدوووون شک باید جدا شد

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

اگه بچه نداری بیخیال این زندگی بشو مردی که رو زنش دست بلند کنه ارز زندگی ندارن اون الان نره فردا میره من شوهرم دست به زن ندارن ولی اخلاق های خیلی کندی داره به خاطر بچه ام موندم .