2777
2789

بچه ها دیشب خواب دیدم تو ی مولودی ام یا ی مراسم مذهبی ام نمی‌دونم دقیق،ی خانومه یه انگشتر خیلییی قشنگ بهم هدیه داد،بعد خیلی اصرار کرد تا گرفتمش گفتم طلا گفت نه رنگ ثابت😂 کسی تعبیرشو می‌دونه؟؟

ازدواج

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

مجردی  ازدواج

متاهلی بچه

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تعبیرش اینه که خواهر تو خوابتم شانس نیاوردی انگشتر بدل دادن بهت😂

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 

نمیدونم بزن گوگل 

خودمم دیشب خواب دیدم یه خانوم و آقایی اومدن دم خونمون یه پیراهن و یه تی شرت آوردن برای همسرم ، بعد تو جیب پیراهن کلی طلا بود ، گردنبند توپی و دستبند ، بعد داشتم می‌دیدم طلاس یا ن که دیدم شماره داشتن😄 

نمیدونم چ تعبیری داره

شَرحی ِز حال و حالی زِ شَرح نیست🖤🥀 ️ 

سلام ببخشید ی سوال دارمممممم

جانم

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.