2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1033 بازدید | 51 پست
من دو کوچه فاصله داشتیم با اینکه ۷ ماه عقد بودم فقط ی شام رفتم اونم دعوت کرد حدود ۳ ساعت نشستمو برگش ...

خیلی خوبه ک همسرت بیشتر سمت خانواده شماست ، برا متاسفانه یه دونه هست دو روز بشه چهار روز نبیننش همینجور زنگ میزنن

واقعا درست میگی اونجا ک میمونم خواهرش اونقدر بد رفتار میکنه ک خسته میشم  دو روزی ک اونجا هستم ف ...

وقتی بد رفتاری میکنه چرا میری؟؟ میدونم سخته ولی تحمل کن انشالله بعد عروسی راحت میشین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی خوبه ک همسرت بیشتر سمت خانواده شماست ، برا متاسفانه یه دونه هست دو روز بشه چهار روز نبیننش همین ...

ای وااای چ بد ولی یکاری کن بیاد سمت شما با زبون بازی و خام کردن طرف 😉

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

وقتی بد رفتاری میکنه چرا میری؟؟ میدونم سخته ولی تحمل کن انشالله بعد عروسی راحت میشین

واقعا اگه تاپیک قبلیام رو خونده باشین متوجه بدرفتاری خواهرشوهر عوضیم میشین  ، خیلیییی بد هستن فقط یکی از خواهرشوهرام خوبن ک اونم متاهله زیاد نیست، 

خیییلی وابسته شدم و بیشتر هم استرس میگیرم ک اگر شوهرم تنها برم اونجا فقط میخوان ازش پول بکنن ، جلوی خودم نمیتونن

ای وااای چ بد ولی یکاری کن بیاد سمت شما با زبون بازی و خام کردن طرف 😉

متاسفانه سیاست صفر 😔

ولی دیشب جایی دعوت بودیم دور وقت بود تا میخواستیم بیایم خونه ما یکساعتی میشد تا خونه اونا نیم ساعت ، بعد من اصلاااا دلم نمیخواست بریم اونجا همسرم هم میگفت شب بریم اونجا بخوابیم فردا میرسونمت خونه میرم سر کار ، منم گفتم باشه کلید خونه بابام اینا دستم بود ابدا روی خودم نیاوردم ، بابا اینا یه نیم ساعتی بود حرکت کرده بودن یهو گفتم وای کلید ک دست منه پاشو برسونیم بهشون اینجوری شد ک شب هم اومدیم خونه ما 🤣🤣🤣

متاسفانه سیاست صفر 😔 ولی دیشب جایی دعوت بودیم دور وقت بود تا میخواستیم بیایم خونه ما یکساعتی میشد ...

افرررررین سیاست ینی همین دیگه افررین کم کم یاد بگیر اینجور چیزارو😄😉

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

وااایییی خوب طاقت میارید ، به نظرم به خاطر وابستگی ک دارم نتونتم تحمل کنم 

فقط ی مدت کوتاهه

هرچیزی باید به وقتش باشه بنظرم

میدونی؟خیلی نگرانم:)حالا نوبت منه ازتون بخوام واسه سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید💙