2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1033 بازدید | 51 پست
من میموندم شبا اونجا ولی همه میگفتن اشتباهه ولی کوگوش شنوا جو گرفته بود منو الان دیگه بزور ماهی ی با ...

من اونقدر وابسته اونجا شدم ک اگر نرم خودم بیشتر اذیت میشم ، با اینکه خیلییی رفتار و حرکات زشتی میبینم از خانواده شون

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من همیشه با شوهرم بودم حالا میدیدی دو سه هفته خونه مادرشوهر دو سه هفته خونه بابام  وسیله نمیزا ...

خیلییی خوبه اینجوری منم همینطور 

دو روز شیفته دوروز خونه هست دو روز ک شیفته خونه بابام اینا هستم دو روز خونه هم هست اونجا هستم

من اونقدر وابسته اونجا شدم ک اگر نرم خودم بیشتر اذیت میشم ، با اینکه خیلییی رفتار و حرکات زشتی میبین ...

منم همینطور بودم خیلی وابسته شده بودم بعد یهو ب خودم اومدم همه رفتاراشون اومد جلو چشمم تاره فهمیدم چ خریتایی ک کردم چقدر رو دادم از شهریور ۴۰۱تا الان دیگه کلا۵بارم نرفتم خونشون مهررفتیم خونمون الان همه چی خوبه دوری و دوستی 

منم همینطور بودم خیلی وابسته شده بودم بعد یهو ب خودم اومدم همه رفتاراشون اومد جلو چشمم تاره فهمیدم چ ...

انشالله ک کنار هم خوشبخت ترین باشید 🌹

بعد از عروسی ک صد در صد بهتره ، ولی دوره عقد خیلی سخته ، 

منم خوشم نمیاد ولی همه میگن برو جایی ک شوهرته

به نظر من موندن خونه مادرشوهر خوب نیست.. ما تا آخر شب همیشه باهم بودیم بعد ساعت ۱۲ منو میذاشت خونه مون.. 

دلیلشم اینه که شاید اوایل اصرار کنن بمون و اینا ولی به مرور  یه جور انگار احتراما برداشته میشه و دیگه اون احترام لازمو به عروس نمیذارن. میگن اینکه هی اینجاس.. کلا خیلی تو دسترس نباشی احترامت بیشتره.اتفاقا برای همسرتم تو این دوران خیلی تو دسترس نباش بذار شوق کنارت خوابیدنو برای بعد عروسی داشته باشه

چرا

من دو کوچه فاصله داشتیم با اینکه ۷ ماه عقد بودم فقط ی شام رفتم اونم دعوت کرد حدود ۳ ساعت نشستمو برگشتم شامم کباب بود الان دیگه نزدیکه بشه دوسال تا حالا دستپخت مادرشوهرمو نخوردم چون اصلااااا نرفتم اصلااااا اون میگه خودت بیا ولی من و همسرم باید دعوت شیم تا بریم ولی برعکس شوهرم زیاد شام خونه ی ما بود ی شب درمیون خونه ما بود و خونه مامانبزرگم

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

به نظر من موندن خونه مادرشوهر خوب نیست.. ما تا آخر شب همیشه باهم بودیم بعد ساعت ۱۲ منو میذاشت خونه م ...

واقعا درست میگی اونجا ک میمونم خواهرش اونقدر بد رفتار میکنه ک خسته میشم  دو روزی ک اونجا هستم فقط ۴۰ ساعتش تو اتاق خودمونم