2777
2789

شب مهمون دارم میخوام لازانیا درست کنم 

ی طرز تهیه فوت فن خوشمزه شدن هست لطفا بگید ممنون 

تمام عمرخندیدم به این عاشق به آن عاشق چنان عشقی سرم آمد که من دیگر نمیخندم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیصرفه برای مهمونی زود تموم میشه😁

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    
برا مهمون کی لازان میده آخه ولی خیلی خوشمزس

مهمونی بیست نفره ندارم که 

دختر داییم هم سن خودمه این حرفارو باهم نداریم 

من دخترخاله ام اومد خونه مون  مامانم غذا درست کرد  من خودم هم ی ظرف لازانیا درست کردم کنار ...

منم شب دختر داییم میخواد بیاد پیشم 

بین پیتزا و لازانیا موندم کدوم درست کنم گفتم اول طرزتهیه ی لازانیارو بپرسم 

گوشت چرخ کرده ، پیاز ، فلفل دلمه ای ، قارچ ، رب ، شیر ، کره ، آرد ، پنیر پیتزا ، نمک فلفل زردچوبه و ...

ادویه مخصوص  لازانیا چیه؟ 

آرد شیر کره برای سس بشامل ؟

پیاز رو نگینی خرد کن وقتی سبک شد زردچوبه بزن بعد گوشت چرخ کرده رو خوب تفت بده فلفل سیاه و قرمز و نمک بزن قارچ رو که خرد کردی بهش اضافه کن و تفت بده بعد رب گوجه بزن آخر سر فلفل دلمه ای نگینی رو بهش اضافه کن فقط در حد ۱ دقیقه تفت بده چون فلفل دلمه ای زود تلخ میشه 

پیاز رو نگینی خرد کن وقتی سبک شد زردچوبه بزن بعد گوشت چرخ کرده رو خوب تفت بده فلفل سیاه و قرمز و نمک ...

ممنون خب بعدش 

نمیصرفه برای مهمونی زود تموم میشه😁

😂برای تعدا زیاد اره 

ولی ما کلا سه نفریم 

منو مامانم دخترداییم