نگارmah مدیر استارتر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 4994 عنوان اصلا انتطارشو نداشتم😍😍 524 بازدید | 39 پست بهمن دونه پرتقال و نارنگی کاشتم اصلا انتطار نداشتم به این خوبی بیان بالا😍😍😍واییی من براشون میمیرم😍😍 آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...) 1402/01/10 | 09:39 10 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گیس_گلابتونم عضویت: 1400/08/28 تعداد پست: 5158 نمیرربابا زوده لقمهات مردار آمد شاهدت هم مردهایدر میان این دو مرده چون نمیباشی نَفور ؟ مولانا..... https://t.me/papersilk_vibe
m_a738 عضویت: 1400/11/02 تعداد پست: 10664 😃عالیه ما گردو کاشتیم جوانه زده ولی نمیدونم چرا میاد بالا جوانش خشک میشه سیاه میشه😕 انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین
نگارmah مدیر استارتر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 4994 نمیرربابا زوده من عاشق اینم بتونم بکارم رشد کنن نتیجه کارمو دوست دارم همیشه ببینم آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)
تیشتر عضویت: 1399/02/26 تعداد پست: 11673 منم یه سال کاشتم یکی شونو هنوزم دارم تو گلدون جدا کاشتم درخت کوچولو شده😊 و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
نگارmah مدیر استارتر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 4994 چ زیبا🤩 چشات زیبا میبینه 😍 آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)
zahrad5813 عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 1381 من که حوصله این چیزارو ندارم ولی دوس دارمخوبه طُ بِخَند تا دِگَران کور شَوَند اَز حالت...
bisanoberke94 عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 7256 خونتون چطوریه مناطق گرمسیری یا مرطوب ؟بنظرت تو تهران در میاد .؟البته نمیدونم چرا امسال اصلا هسته پرتقال ندیدم . پرتقال ها بدون هسته بدون تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد
تیچرک عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 39128 خوشگلهمنم به این جور چیزا همینقدر ذوق می کنم 😅😍 ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷 هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷
نگارmah مدیر استارتر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 4994 منم یه سال کاشتم یکی شونو هنوزم دارم تو گلدون جدا کاشتم درخت کوچولو شده😊 واقعااا جیغغغ کی برسه برامنم درخت بشه هرروز از دیدنشون ذوق کنم آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)
نگارmah مدیر استارتر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 4994 خونتون چطوریه مناطق گرمسیری یا مرطوب ؟بنظرت تو تهران در میاد .؟البته نمیدونم چرا امسال اصلا هسته پر ... اره بابا درمیاد تو همون اول که میکاری روی گلدونو پلاستیک بکش خودشون درمیان بعد دوهفته آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)
bisanoberke94 عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 7256 من که حوصله این چیزارو ندارم ولی دوس دارمخوبه من خیلی دوست دارم اما نمیدونم چرا نمیشه .تو خونمون هرگلی بیارم خشک میشه تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد