2777
2789
عنوان

اصلا انتطارشو نداشتم😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 39 پست
بله الهام جان اشنایی ریزی دارم خیلی خوبه این اخلاق واسه روحیه با این روحیه  و پشتکارت حتما یه ک ...

😂😂😂واقعا خیلی خوبه بتونی یه کاری رو ادامه بدی و هم باهاش سرگرم میشی هم یه چیزی یاد میگیری 

منو هم هول میدن سر ارایشگری و خیاطی ولی هی پا پس میکشم و نمیرم چون اصلا علاقه ای بهشون ندارم 

نرفتی هنوز؟برو هرچه زودتر اقدام کنی بهتره 

آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ جوری کاشتی؟ همون هسته های داخل پرتقال منظورته؟  همونو بلافاصله گذاشتی داخل خاک؟ تازگیا ف ...

نه بابا پرقتالا رو باید ابشو بگیری نه اینکه بخوری هسته شو دربباری وگرنه اصلا سبز نمیشن 

بایه چاقو هسته هاشونو درمیاری دوسه روز توآب هستن هی ابشو عوض کن 

باید بشینی با حوصله تمام وقتتو بزاری پوست خیلی ضخیمی داره اونارو جدا کنی بایه چاقو تیز که به هسته ها اسیب نبینه بعدش یک روز بازم تو آب میزاری بعد اون انتقال میدی داخل خاک اب میدی روشم پلاستیک میکشی هر دو روز هم اب بده میان بالا

آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)

گذاشتم پشت بوم کلی افتاب میخوره🥲

زیادم نزار افتاب بخوره میسوزه توافتاب 

نه بابا پرقتالا رو باید ابشو بگیری نه اینکه بخوری هسته شو دربباری وگرنه اصلا سبز نمیشن  بایه چ ...

دلم خواست همین حالا برم انجام بدم

مرسی

۷ساله یه حاجتو از خدا میخوام میشه واسه رسیدن بهش یه صلوات بفرستید من باور دارم دعای شما واسم معجزه میکنه
دلم خواست همین حالا برم انجام بدم مرسی

برو حتما انجام بده موفق باشی عزیزم

😂😂😂واقعا خیلی خوبه بتونی یه کاری رو ادامه بدی و هم باهاش سرگرم میشی هم یه چیزی یاد میگیری  ...

تو روحیه و پشتکار خوبی داری دنباله کارهایی که علاقشو داری حتما موفق میشی ولی متاسفانه قدر خودتو نمیدونی من مثل تو نیستم نه پشتکار دارم نه چیزیی ارایشگاهم مال من نیس فقط کار میکنم اونجا  

نه بعد ماه رمضون میرم چون امپولا پیدا نمیشد 

نمیدونم شناختی یا نه  ما شاید دوست نباشیم ولی دشمن هم نیستم حداقل از نظر من 

من بابت رفتارای بچگانم  که سر یک موضوع الکی  بود ازت عذر میخوام  و بدون من الان سایت میام فقط تاپیکا میگردم نه با کسی هستم نه کسی برام مهمه اگر بهت بی احترامی یا توهینی کردم ازت معذرت میخوام و موفق باشی گلم

طُ بِخَند تا دِگَران کور شَوَند اَز حالت... 
تو روحیه و پشتکار خوبی داری دنباله کارهایی که علاقشو داری حتما موفق میشی ولی متاسفانه قدر خودتو نمید ...

شدیم شبیه هم بله شناختمت عزیزم 

منم میام روزی اگه بتونم و حوصله داشته باشم میام ۵ دقیقه ای  میام و میرم 

خاهش میکنم منم شرمنده اگه ناراحت شدی و اذیت شدی 

واسه منم دیگه مهم نیست کلا گذاشتم کنار خودمم و خودم 

سرمو گرم کردم با چیزای نه چندان بزرگ و خب بهترازبیکاریه

شدیم شبیه هم بله شناختمت عزیزم  منم میام روزی اگه بتونم و حوصله داشته باشم میام ۵ دقیقه ای &nb ...

اگه تو نبودی من بازم همون ادم بودم یه جورایی مدیونم اذیت شدم ولی مقصرش فقط جهل خودم بودم چون همیشه سعی کرذم جوری زندگی کنم دل کسی ازم نشکنه لازم دونستم عذر خواهی کنم 

انشالله هر چی صلاحته برات پیش بیاد

موفق باشی

طُ بِخَند تا دِگَران کور شَوَند اَز حالت... 
اگه تو نبودی من بازم همون ادم بودم یه جورایی مدیونم اذیت شدم ولی مقصرش فقط جهل خودم بودم چون همیشه س ...

ممنونم توهم موفق باشی عزیزم