2777
2789

بچه ها برام خواستگار اومده خو من اول بگم روستا زندگی میکنم خودتون میدونید تو روستا هم برا دختر خواستگار زیاده هم دختر زود ازدواج میکن 

من تا امسال همه خواستگارامو ب بهونه های مختلف رد میکردم  حالا بهونه هام:یا میگفتم سنش زیاده یا میگفتم من سه تا شرط دارم حق طلاق اشتغالو تحصیل میخام و یا میگفتن این از روستاس نمیخام من میخام تو زندگیم پیشرفت کنم نه پسرفت 

حالا چند روز پیش یکی از فامیلای مامانم اومده هم از روستا نیس هم سنش زیاد نی بم میخوره هم ب گفته ی مامانم شرطامو قبول کرده 

حالا من چند ماه با ی پسری اشنا شدم بچه خوبیه تا جایی ک شناختمش میگه میخامت اما تا برج شیش نمیتونم پا پیش بزارم بهونشم اینه ک من میخام شهر خودت خونه بخرم ک دهن مامان و باباتو مثلا ی جورایی ببندم 

اگ الان بیام ب غریبه نمیدن دخترشونو 

حالا من چیکار کنم هر چی ب مامانم میگم نمیخام الان وقتش نیس الان موقع امتحاناس من 18 سالمه اینم بگم

باید فکر و ذهنم رو امتحانا باشه نمیفهمه میگه با پسره حرف بزن باهاش آشنا شو اگ نخاسی اونموقع بگو و من میدونم اگ باهاش حرف بزنم دگ راه برگشتی ندارم

واینکه چون ک سن مامان و بابام زیاده اصن درکم نمیکنن توهمون افکار قدیمیشون گیر کردن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب با پسره بحرف حداقل ی گفته ای کنه

گفتمش گفتم ببین داستان اینجوری مامانم دهنمو اسفالت کرده چن روزه بخدا این چن روز ی کلمه نتونسم درس بخونم

میگه بهشون بگو نه بگو نمیخام  هر چی گفتن بگو نه

هر چی میگم باباجان اینا دگ نه رو متوجه نمیشن نمیفهمه

گفتمش گفتم ببین داستان اینجوری مامانم دهنمو اسفالت کرده چن روزه بخدا این چن روز ی کلمه نتونسم درس بخ ...

بگو درحد ی گفته ساده ک فقط بگم الکی بهشون هزارتاخواستگارم بیادتاکنکور و امتحان ندم ب شوهرفک نمیکنم 

خدایاشکرت...❤️

ببین من فقط اینو میخام بگم اگه خاستگارتو انتخاب کنی بعدا حسرت عشقتو میخوری 

اگه خاستگاری رد کنی شاید بعدا خاستگاری خوبی پیدا نشد یا خدایی نکرده عشقت آدم خوبی نبود 

برا همین آدم نمیتونه بگه چیکار کن چیکار نکن

یکی از اطرافیانم با عقلش جلو رفت به خاستگاری ک از هر نظر ایده آل بود بله داد الان زندگیش خیلی خوبه ولی میگه اون هیچ وخ یادم نرفته همیشه جلو چشمم در همه حال یجورایی حسرت میخوره 

پس خیلی فکر کن سنتم کمه

ببخشید ولی بهونه الکی اوورده دوستت با خاستگارت رفت و امد کن و باهاش آشنا شو ماشالله دختر عاقل و فه ...

میدونم اگ آشنا بشم رفت و امد کنیم دگ تمومه یعنی میدونی دگ تو روستا حرف میزنن نمیتونی بگی ن و فلانه اخر سر بگم نمیخام راه برگشتی نیس