2777
2789
عنوان

بی بی چک + عکس

600 بازدید | 67 پست

سلام دوستان من چهار روز از موعدم گذشته و پری نشدم( ششم فروردین باید پری میشدم) امروز بی بی چک زدم بلافاصله مثبت شد ( در عرض سی ثانیه )

امکان داره بی بی چک اشتباه نشون داده باشه؟؟

اگه تا حالا تجربه داشتین که بی بی چک مثبت بوده اما باردار نبودید لطفاً بگید

عکس بی بی چک رو میذارم

راستی دو سه ساعت دیگه می‌خوام برم آزمایشگاه تست بتا بدم اما تا برم و جواب آماده بشه ، دل توی دلم نیست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکههههههههه🥳🥳

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
بیشتر ببینید
در ضمن من اصلا هیچ علامتی ندارم مثل سنگینی و درد سینه ،  احساس خستگی و .....

همه مث هم نیستن ک

استرس سمه بیخیال باس قطعا بارداری بیا جواب خوششو بده🥺😍

خدایا برایم بخواه که بشود،برسد،بیاید،درست شود،خوب شود،خوبِ خوب
دوست داری مثبت بشه؟ ایشالله خیره برو آزمایش بده من از پریودم ۴ روز گذشته درد پریود داشتم نشدم دارم ...

آره دوست دارم مثبت باشه اما خواست خدا برام مهم تره 

ان شالله شما هم باردار باشید🌹