2777
2789
عنوان

بی بی چک + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 67 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارن‌اسم قشنگیه  میدونم ب‌من ربطی نداره ولی دلم میخواست دختر شد اسمش دنیا بزارید🗿🗿🗿💔

دنیا هم قشنگه اما اسم پسر اولم با حرف ک شروع شده واسه همین واسه بچه دومن هم میخواستم با حرف ک شروع بشه

۲۶ روزه از فروردین پارسال اقدامم

مبارک باشه عزیزم 

خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔 یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

بیشتر ببینید
دنیا هم قشنگه اما اسم پسر اولم با حرف ک شروع شده واسه همین واسه بچه دومن هم میخواستم با حرف ک شروع ب ...

هممم قشنگ مبارک

اسم مهم نیست مهم اینه بچه سالم باشه🗿🤌🏼

در ضمن من اصلا هیچ علامتی ندارم مثل سنگینی و درد سینه ،  احساس خستگی و .....

الهی ک ی بچه سالم و صالح بدنیا بیاری...بااین حس و حال خوبت دعاکن عشقم رابطش باهام گرم بشه و بهم برسیم

خدایاشکرت...❤️

در ضمن من اصلا هیچ علامتی ندارم مثل سنگینی و درد سینه ،  احساس خستگی و .....

الان که هیچ علامتی نداری از چند روز دیگه شروع میشه آماده باش چون قراره سختی های شیرینی رو تجربه کنی😍

منم پارسال همین موقع ها بود باردار شدم

دنیا هم قشنگه اما اسم پسر اولم با حرف ک شروع شده واسه همین واسه بچه دومن هم میخواستم با حرف ک شروع ب ...

دعا کن منم اگه صلاحمه این ماه باردارباشم وبچه سالم و صالح خدابهم بده و شوهرم.مخالفت نکنه و پر روزی باشیم ان شا الله

خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔 یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

بیشتر ببینید
تست دادی ؟ بارداری ؟

تست ندادم هنوز ولی سینه درد دارم یکمم سمت راست زیرشکمم درد میکنه مخصوصا وقتی درازمیکشم

بیشتر ببینید