2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا🖤

تـورا کهـ نشـد میـرومـ تـاخـودم رافراموشـ کنم):     تا جنون فاصله ای نیست از اینجا ک منم...                      ب قول شاعر ک میگه دلم میسوزد و کاری زدستم برنمی آید💔🥀او زِ مافارغ و ماطالِب او در همه حال:/
چرا؟؟خودتو درگیر و تلقین افسردگی و این چیزا نکن من آرزومه برگردم به هجده سالگیم 

هر کاری میکنم شاد نمیشم هر چی میخرم شاد نمیشم هر جا میرم شاد نمیشم:)

چون مرز نوجوانی و جوانی هستی 

وقتی به مرز دو دوره می رسیم گند زده میشه به حال مون 

چون از یه دوره ای داریم می پریم تو دوره بعدی 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
چون مرز نوجوانی و جوانی هستی  وقتی به مرز دو دوره می رسیم گند زده میشه به حال مون  چون ا ...

هجده سالگی، 30 سالگی، 50 سالگی هشتاد سالگی دوره های گند زندگی ان چون مرز دو دوره ان ولی یک ساله بی خیال ازشون بگذریم 🌈

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!