2821
2789
عنوان

حاجت

263 بازدید | 48 پست

یه عزیزی میگفت دعایی که دیگران در حقت کنن خیلی با ارزشه و دعایی که در حق دیگران کنی چند برابر برای خودت برمیگرده و یه جورایی معجزه اینطور اتفاق میفته...میشه دعام کنین حاجت روا بشم ،نذر کردم حاجتروا شم تایپک بزنم ۱۰۰تا ایت الکرسی برای حاجت  ۱۰۰ نفر بخونم ❤️✨هرکس درحد توانش دریغ نکنه ازم🥺،اگه خوندین لایک کنین یا تعداد و ذکری که گفتین رو بگین که منم صلوات بدم براتون 🍭

برای این حاجت کلی دعا و نذر و چله و ذکر خوندم 

چله زیارت عاشورا حق شناس چله سوره حشر چله نادعلیا چله عظم‌البلا ،۳بار ۱۰۰۰صلوات نذر نرجس خاتون و حضرت مهدی ۱۰۰توحید برای حضرت مهدی نادعلیا و صلوات کبیره برای حضرت علی و حضرت محمد سوره یاسین ۶تا نذر سبز عبا ۱۴۰۰۰یا جواد الائمه ۵بار صحیفه جبرئیلیه ،چهل کلید حضرت زهرا ،لیلة‌الرغائب تا صبح ذکر و دعا ،نذر نمک ،

چندبار ۷۰ حمد ،آیت الکرسی زیاد و..

و کلی دیگه که الان حضور ذهن ندارم

پای اومدن یک شخص وسطه که اگه نشه من میشم اش نخورده و دهن سوخته و سر حرف الکی و بچگونه که مربوط به ۳سال پیشع ابروم الکی میره و جوریه که نمیشه نادیده گرفت 

اگه ذکری دعایی یا چله ای که خودتون چنین حاجتی ازش گرفتین بگین ممنون میشم🙂🤝❤️

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دعات کردم  عزیزم داستانش طولانیه اما فقط بدون کسی که دوسش داشتم فامیل درو دامادمون بود  د ...

چشم حتما دعات میکنم❤️🙂

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                  

2790
2823
2791
2779
2792