2777
2789
عنوان

حاجت

263 بازدید | 48 پست

یه عزیزی میگفت دعایی که دیگران در حقت کنن خیلی با ارزشه و دعایی که در حق دیگران کنی چند برابر برای خودت برمیگرده و یه جورایی معجزه اینطور اتفاق میفته...میشه دعام کنین حاجت روا بشم ،نذر کردم حاجتروا شم تایپک بزنم ۱۰۰تا ایت الکرسی برای حاجت  ۱۰۰ نفر بخونم ❤️✨هرکس درحد توانش دریغ نکنه ازم🥺،اگه خوندین لایک کنین یا تعداد و ذکری که گفتین رو بگین که منم صلوات بدم براتون 🍭

برای این حاجت کلی دعا و نذر و چله و ذکر خوندم 

چله زیارت عاشورا حق شناس چله سوره حشر چله نادعلیا چله عظم‌البلا ،۳بار ۱۰۰۰صلوات نذر نرجس خاتون و حضرت مهدی ۱۰۰توحید برای حضرت مهدی نادعلیا و صلوات کبیره برای حضرت علی و حضرت محمد سوره یاسین ۶تا نذر سبز عبا ۱۴۰۰۰یا جواد الائمه ۵بار صحیفه جبرئیلیه ،چهل کلید حضرت زهرا ،لیلة‌الرغائب تا صبح ذکر و دعا ،نذر نمک ،

چندبار ۷۰ حمد ،آیت الکرسی زیاد و..

و کلی دیگه که الان حضور ذهن ندارم

پای اومدن یک شخص وسطه که اگه نشه من میشم اش نخورده و دهن سوخته و سر حرف الکی و بچگونه که مربوط به ۳سال پیشع ابروم الکی میره و جوریه که نمیشه نادیده گرفت 

اگه ذکری دعایی یا چله ای که خودتون چنین حاجتی ازش گرفتین بگین ممنون میشم🙂🤝❤️

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                  

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

دعات کردم  عزیزم داستانش طولانیه اما فقط بدون کسی که دوسش داشتم فامیل درو دامادمون بود  د ...

چشم حتما دعات میکنم❤️🙂

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                  

2827
2791
2779
2792