2777
2789
عنوان

عشق کثیف

| مشاهده متن کامل بحث + 870 بازدید | 44 پست
میخواست از س ک س و این چیزا حرف بزنه من رو بهش ندادم بعدش گفت تو چرا از این حرفا بدت میاد حالا من هم ...

پسره هوله و دنبال رفع نیازشه هرکی پا داد عزیزه 

عشق ماندگارمی🖇️♥️⁦(⁠●⁠♡⁠∀⁠♡⁠)⁩
میشه شما  راه ازدواج درست رو به ما یاد بدی

هر کسی یه عقیده ای داره .. ببین دوستی داریم تا دوستی... بعضی ها تو سن پایین رل میزنن و اشنا میشن همه چی کشکی کشکی پیش میره..ولی دوستیایی که توی سن بالاست دختر و پسر هر دوتا به یه ثبات و بلوغ فکری رسیدن درسته و اگه به ازدواجم منتهی بشه خیلی موفق تر خواهد بود ... منظور من دوستی درست و بجاست ..

کنار تموم اینا ازدواج زوری نیست که ادم بخواد دنبال پسر بگرده کیس ازدواج پیدا کنه... ادم میتونه غیر دوستی توی محل کارش توی دانشگاه و محیط های اجتماعی با یه شخصی اشنا بشه .من تاکیدم روی دوستی های مجازیه که به درد نمی خوره

نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگر واقعاً به این عنوانی که زدی دقیقاً اعتقاد داری و بهش رسیدی،پس دیگه حرفی نمیمونه،خودت بخودت کمک ک ...

ممنون از پاسختون 

برام سواله چرا مردا دنبال  دختر ولو هستن ببخشید اینقد صریح حرف زدم 

عزیزم خدا رحمتش کنه  میدونی چی عذابم میده ک من از دختره سرترم و حتی سنگین ترم دختره رو میشناسم ...

ممنونم عزیزم نمیدونم چه اخلاق گندیه بعضی پسرا دارن 

خوب کاری کردی نرفتی باهاش فقط باهاش کات کن اون اگه دوستت داشت هیچ وقت با کس دیگه ای نمی‌رفت حتی اینجور پیشنهادی هم بهت نمیداد فقط میخواد ازت سو استفاده کنه و روانت رو به هم بریزه و در آخر با یه لجن مثل خودش بره و تنهات بزاره این پسر ارزش نداره حتی بهش فکر کنی چه برسه به اینکه ناراحت بشی که چرا با یکی دیگه است به قول معروف واسه یکی بمیر که واست تب کنه کلا کات کن و بیخیالش شو عزیز دلم 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰 زود بود برای رفتنت دخترکم 🖤

ممنون از پاسختون  برام سواله چرا مردا دنبال  دختر ولو هستن ببخشید اینقد صریح حرف زدم  ...

ببخشید که منم صریح پاسخ میدم

چونکه درحال حاضر نر بودن بیشتر افتخار داره براشون تا مرد بودن😔

هر کسی یه عقیده ای داره .. ببین دوستی داریم تا دوستی... بعضی ها تو سن پایین رل میزنن و اشنا میشن همه ...

خدایی خیلی حق بود 

من یه لحظه فکردم از اونایی هستین ازدواج درست رو فقط ازدواج سنتنی اونم مدل 70 سال پیش رو قبول دارن 

ازدواج در صورت باید با شناخت درست و حسابی باشه

ممنون 

اره متاسفانه

عزیزم شیش ماه یکسال برای آشنایی دیگ نه عاشق شدن ،منم پنج سال از عمرمو گذاشتم برای یه نامرد بعدا فهمیدم با یکی دیگه ام هست واقعا سخت بود فراموش کردنش الان سه سال میگذره ازاونموقع بازم میگم خداروشکر تو عقد یا جلوترش این مسئله پیش نیومد شماهم خداتو شکر کن زودتر فهمیدی