2777
2789
عنوان

عشق کثیف

| مشاهده متن کامل بحث + 870 بازدید | 44 پست
مشخصاتش تازه فهمیدم هیزززر شدید ب نظرت این دختره رو میگیره

هرکسیو بخواد بگیره ....اصلا ارزششو نداره فکر کنی بهش

نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم فقط کات کن باهاش خودتو بیشتر از این درگیرش نکن نزار بدبختت کنه آدمی که از اول هیزه قطعا تو زندگی هم عذابت میده چون اخلاق مزخرفش تغییر نمیکنه مث شوهر سابقم عوضی آشغال حتی بچه داشتیم هم دنبال خانم‌ بازی بود با وجود اینکه حتی تو  رابطه هم هر کاری میخواست انجام می‌دادم براش شاید دست از خانم‌ بازی برداره اما خب بی‌فایده بود درد داره واسم ک بگم اما 

انقدر کاراش تابلو بود که حتی دختر 4 سالم فهمیده بود دعواهای ما سر دخترای غریبه است  یه بار دخترمو برده پارک وقتی اومدن دخترم گفت بابا با یه خانوم ک موهاش بیرون بوده و خوشگل بوده صحبت میکرده منظور بچم از خوشگلی آرایش داشتن بود دخترم ک فوت کرده اما به خدا یادم میاد دلم واسه ناراحتیش آتیش میگیره بچم میگف مامان چرا بابا تو رو میزنه اما با خاله پری مهربونه و دوسش داره پری اسم شاگرد مغازش بود یه زن فوق العاده بد حجاب ک خیر سرش شوهر داشت و با شوهر من دل میداد و قلوه میگرفت 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰 زود بود برای رفتنت دخترکم 🖤

مرسی عزیزم اینقددددد داغونم حرفات ارومم میکنه

تو هم مثل آبجی خودم عزیزم فرقی نداره... همین الان بلاکش کن رابطه هایی که از دوستی به ازدواج میرسن مفت نمی ارزن ... احساساتو بریز دور با پسرا باید مث خودشون رفتار کرد ... الان مثلا اگه تو جای اون میرفتی با یه پسر دیگه اون نمی نشست مقایسه کنه و ناراحت باشه .تو هم حالا با یه تیپا پرتش کن بره

نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

دخترا چطور با وجود اینکه  میدونن بهشون خیانت میکنن دوباره لاو میترکونن فازشون چیه

خب عزیزم همه آدما سالم نیستن که 

بعضیا مغزشون برعکس کار میکنه دختر و پسر هم نداره

عزیزم فقط کات کن باهاش خودتو بیشتر از این درگیرش نکن نزار بدبختت کنه آدمی که از اول هیزه قطعا تو زند ...

عزیزم خدا رحمتش کنه 

میدونی چی عذابم میده ک من از دختره سرترم و حتی سنگین ترم دختره رو میشناسم اخه پسرا چرا ولو پسند شدن و راستی چند بار بهم گف بیا بریم خونم منم خیلی بدم اومد بد جوابشو دادم

بخدااااا حالم خرابه

دو روز بگذره همه چی یادت میره .احساسات به ادم خیر نمی رسونن 

خودتو از این رابطه سمی نجات بده  اگر ذره ای برای خودت ارزش و احترام قائل هستی اون پسره خود ...

میخواست از س ک س و این چیزا حرف بزنه من رو بهش ندادم بعدش گفت تو چرا از این حرفا بدت میاد حالا من همش فک میکنم ب این دختره چی میگه ک براش لاو دلتنگی میزاره

اگر واقعاً به این عنوانی که زدی دقیقاً اعتقاد داری و بهش رسیدی،پس دیگه حرفی نمیمونه،خودت بخودت کمک کن وبس

ختم کلام بعنوان یک پسر اینو بهت میگم آویزه گوشت کن

هیچوقت اشتباهی رو نکن که آخرش بجایی برسی که#تو بمونی و یک منه بی مصرف#

عشق و عاشقی فقط یک توهم بیجاست که توی یک بازه زمانی اتفاق میفته که بدلیل اقتضای سن و سال ما خیلی بد برداشتش میکنیم و بدترین لطمه ها رو بخودمون وارد میکنیم،ممکنه الان نفهمی منظور منو ولی چندسال دیگه بهش میرسی دقیقا عین خود من