2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

شاید اعصابش خیلی خورد بوده ناخواسته شده هرچند که دلیلی نداره دخترش کتک بزنه

شاید ۲۰ بار دیگه اعصابش خورد بشه باید بیاد منو بزنه یا من اعصابم ازش خورد بشه باید بزنمش

۱۹ فردا میخوام بزارم برم 

دیگه همچین حرفی نزنیا پات به خیابون برسه یک شب بخوای صبح کنی هزارتا بلا سرت میاد بخاطر یه کتک و پیتزا که کسی ول نمیکنه خونه اشو 

فردا بروبشین جلوشون بزن به گریه و جیغ زدن دلخوریاتو بگو 

Amor mio arash♥️♥️♥️ مامان آیلین و آیدین

شاید ۲۰ بار دیگه اعصابش خورد بشه باید بیاد منو بزنه یا من اعصابم ازش خورد بشه باید بزنمش

نه عزیزم نباید کتکت بزنه ولی توام که میگی چندساله اصلا تو رو نزده 

Amor mio arash♥️♥️♥️ مامان آیلین و آیدین

مامانت هیچی نگفت رابطتت با مامانت خوبه ... ؟؟؟ ‌ی گفته پیتزا آشغاله...به نظرم سنگین باش یه مدت باهاش ...

اره هیچی نگفت تازه شاید خوشحال شد آخه کی دلش میاد نه نمیتونم پیششون بمونم از صد تا ناپدری یو مادری بدترن

حق داری عزیزم منم یه بار بابام ما‌کت پروژه مو خرد کرد درست شب تحویل امتحان فقط بهش .گفتم بیا باهمبریم قابش ‌کنم گفت نمیام گفتم اونجا من میرم مرد زیاده صنعتی بیاباهم بریم گفت نمیام منم بغض کردم تنها میرم اگه غیرت نداری منو ببری اومد منو زد پاگذاشتن رو ماکتم همه چی تموم شد

نه عزیزم نباید کتکت بزنه ولی توام که میگی چندساله اصلا تو رو نزده 

اره چن ساله نزده ولی همیشه اعصبانی میشه سمت آدم حمله میکنه من حتی مادر یا خواهرم رک میخواد بزنه میرم جلوشون سپر میشم اما اونا ..‌‌‌... یکبار کارم به جایی کشید چاقو برداشتم خودم و بکشم مامانم رو نزنه