2777
2789
پیش خالم میرم تو کوچه که نمی مونم

ای دختر قشنگم خاله تا کی میخواد مراقبت باشه اونم خاله های الان فوقش واسه یه هفته قهر کنی بری خونه اش . هیچوقت خونه پدر و مادرت ول نکن تا یه خواستگار خوب نیومده 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای دختر قشنگم خاله تا کی میخواد مراقبت باشه اونم خاله های الان فوقش واسه یه هفته قهر کنی بری خونه اش ...

اره میدونم خودمم موندم ولس وفتی برات ارزش قائل نیستن فوقش میرم خونه مامان بزرگم

اره چن ساله نزده ولی همیشه اعصبانی میشه سمت آدم حمله میکنه من حتی مادر یا خواهرم رک میخواد بزنه میرم ...

وقتی نمیتونی شرایط تغییر بدی ارتباطت کمتر کن سعی کن خوب درس بخونی و یه کار پاره وقت پیدا کن یکمم هزینه های زندگیتو خودت میدی ولی هیچوقت به هیچ عنوان خونه رو ول نکن مردم به خدا تو خانواده هاشون 

هزاربرابر تو مشکلات دارن ولی نمیرن خونه خاله بمونن یا هرجای دیگه

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین 

خونه مادربزرگ خوبه خواستی برو . ولی از من میشنوی خونه خودتون هیچ وقت ول نکن 

برو خونه مادر بزرگ اعتراضتو بگو اینجا فقط مشکل مالی نیست الکی غرورمو وشخصیتتو خرد کرده اونم سر یه چیز بی ارزش باید بفهمه ناراحتی بگو یه مدت نمیخوام بیام پیشتون همین

ممکن الان تو بری خونه مادربزرگت که فقط هم به خودت و خودش ربط داره ولی همه حرف در میارن که چی شده که این همش پیش شماست چیکار کرده پدر و مادرش از خونه درش کردن .نمیان بگن دختر بخاطر اعصاب و روانش یه مدت اومده پیش مادربزرگش  

از خونه بری بدتر اعصابت خورد میکنن و هزارتا حرف میزنن 

برو خونه مادر بزرگ اعتراضتو بگو اینجا فقط مشکل مالی نیست الکی غرورمو وشخصیتتو خرد کرده اونم سر یه چی ...

اره گلم دقیقا این کار رو میکنم مرسی از راهنماییت