2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید اعصابش خیلی خورد بوده ناخواسته شده هرچند که دلیلی نداره دخترش کتک بزنه

شاید ۲۰ بار دیگه اعصابش خورد بشه باید بیاد منو بزنه یا من اعصابم ازش خورد بشه باید بزنمش

۱۹ فردا میخوام بزارم برم 

دیگه همچین حرفی نزنیا پات به خیابون برسه یک شب بخوای صبح کنی هزارتا بلا سرت میاد بخاطر یه کتک و پیتزا که کسی ول نمیکنه خونه اشو 

فردا بروبشین جلوشون بزن به گریه و جیغ زدن دلخوریاتو بگو 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین 

شاید ۲۰ بار دیگه اعصابش خورد بشه باید بیاد منو بزنه یا من اعصابم ازش خورد بشه باید بزنمش

نه عزیزم نباید کتکت بزنه ولی توام که میگی چندساله اصلا تو رو نزده 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین 

مامانت هیچی نگفت رابطتت با مامانت خوبه ... ؟؟؟ ‌ی گفته پیتزا آشغاله...به نظرم سنگین باش یه مدت باهاش ...

اره هیچی نگفت تازه شاید خوشحال شد آخه کی دلش میاد نه نمیتونم پیششون بمونم از صد تا ناپدری یو مادری بدترن

حق داری عزیزم منم یه بار بابام ما‌کت پروژه مو خرد کرد درست شب تحویل امتحان فقط بهش .گفتم بیا باهمبریم قابش ‌کنم گفت نمیام گفتم اونجا من میرم مرد زیاده صنعتی بیاباهم بریم گفت نمیام منم بغض کردم تنها میرم اگه غیرت نداری منو ببری اومد منو زد پاگذاشتن رو ماکتم همه چی تموم شد

اره گلم خیلی به فکرشم چن جا هم رزومه دادم

حتما کار پیدا میکنی میدونم دلت شکسته ولی صبور باش دنیا همیشه یه جور نمیمونه کاش پیشم بودی بغلت میکردم دختر قشنگ غصه نخور 

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

نه عزیزم نباید کتکت بزنه ولی توام که میگی چندساله اصلا تو رو نزده 

اره چن ساله نزده ولی همیشه اعصبانی میشه سمت آدم حمله میکنه من حتی مادر یا خواهرم رک میخواد بزنه میرم جلوشون سپر میشم اما اونا ..‌‌‌... یکبار کارم به جایی کشید چاقو برداشتم خودم و بکشم مامانم رو نزنه