2777
2789
عنوان

دوستای تبریزی یه لحظه بیاین لطفا

91 بازدید | 14 پست

من جمعه برا یه کار ضروری باید بیام سمت تبریز این روزا هوای شهرتون چطوره؟ تو هواشناسی هوای تبریز و واسه جمعه به بعد زده برف و بارون و طوفان، به نظرتون عقب بندازم سفرمو یا خیلی نمیشه اعتماد کرد به هواشناسی و بیایم؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخوای بیای تبریز باید همه جور لباس برداری تو یه روز میشه هر چهار فصل رو  تجربه کرد😂

اگر روزی فراموشی گرفتم و همه چیز از یادم رفت دوباره تو را انتخاب می کنم ، دوباره عاشق تو می شوم ، چون تو را با تمام قلبم انتخاب کرده ام و قلب مثل عقل فراموش کار نیست ❣️❣️❣️❣️❣️
اینقد هم سرد نیس که آدم بلرزه هواش عالیه اگه کار واجب و فوری داری بیا مشکلی از لحاظ بابت هوا نیس منظ ...

کارم واجبه ولی چون بچه ی کوچیک دارم یخورده ترسیدم که نکنه بخوریم به برف و طوفان اینم شانس منه حالا باید الان هوا اینجوری میشد🙄

بخوای بیای تبریز باید همه جور لباس برداری تو یه روز میشه هر چهار فصل رو  تجربه کرد😂

کاش مشکل با لباس حل شه تو جاده گیر نکنیم آخه بالای 1000 کیلومتر فاصله داریم با تبریز

کاش مشکل با لباس حل شه تو جاده گیر نکنیم آخه بالای 1000 کیلومتر فاصله داریم با تبریز

بابا الان برف کجا بود فروردین ماه هس زمستون نیس که برف بیاد با خیال راحت بیایید تبریز بی صبرانه منتظر ورود شما هس

بابا الان برف کجا بود فروردین ماه هس زمستون نیس که برف بیاد با خیال راحت بیایید تبریز بی صبرانه منتظ ...

ممنون عزیزم دلم یخورده آروم شد مردم از فکرو خیال خدا خیرت بده جانم😘

ممنون عزیزم دلم یخورده آروم شد مردم از فکرو خیال خدا خیرت بده جانم😘

سلامت باشی من خودم اهل تبریزم و تو آبرسان زندگی می‌کنیم هواش سرد هس ولی نه به سردی زمستون دیگه الان فصل بهار هس روزهاش خوبه ولی شب هاش یکم سرده کاپشن و پالتو اینا فقط یادتون نره