2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کنکور دادم درخدمتیم

ممنون عزیزم. خب شاید طولانی بشه یکی یکی میپرسم. 🌹 

اول اینکه من یه کارشناسی روزانه دوم دیپلمم انسانی هست. بعدا دوبار کنکور دادم و هر دوبار روزانه دراومدم و نرفتم ثبت نام. طبق قانون می تونم دوبار روزانه بخونم. حالا ملاک دوبار مدرک روزانه گرفتن هست یا دوبار قبولی؟ یعنی الان من بازم یه فرصت دیگه دارم برای قبولی روزانه درسته؟ 

ممنون عزیزم. خب شاید طولانی بشه یکی یکی میپرسم. 🌹  اول اینکه من یه کارشناسی روزانه دوم دیپلمم ...

سلام 

طبق مصوبات جدید محرومیت از کنکور برداشته شده وشما میتونید دوباره کنکور بدید در رشته دیپلمت 

بگو ولی کنکوری نیستم😁

ممنون عزیزم. خب شاید طولانی بشه یکی یکی میپرسم. 🌹 

اول اینکه من یه کارشناسی روزانه دارم و دیپلمم انسانی هست. بعدا از کارشناسی دوبار کنکور دادم و هر دوبار روزانه دراومدم و نرفتم ثبت نام. می دونم که طبق قانون می تونم دوبار روزانه بخونم. حالا برام سواله ملاک دوبار مدرک روزانه گرفتن هست یا دوبار قبول شدن ( چه ثبت نام کنی چه نکنی) ؟ یعنی الان من بازم یه فرصت دیگه دارم برای قبولی روزانه درسته( چون من فقط یکبار مدرک روزانه گرفتم و اگه ملاک دوبار مدرک گرفتن باشه من یکبار دیگه ام می تونم برم روزانه) ؟ امیدوارم منظورمو رسونده باشم درست 

ممنون عزیزم. خب شاید طولانی بشه یکی یکی میپرسم. 🌹  اول اینکه من یه کارشناسی روزانه دارم و دیپ ...

عزیزم  طبق  چیزی  که من شنیدم میتونین

یک عدد دانشجوی  دندون👩😚.که درپی آرزوهاشه.دندون های خودرا  به من بسپارید😁👀
سلام  طبق مصوبات جدید محرومیت از کنکور برداشته شده وشما میتونید دوباره کنکور بدید در رشته دیپل ...

ممنون  خب سوال دوم اینه من دیپلم انسانی دارم ولی میخوام کنکور ریاضی شرکت کنم. می تونم؟ تاثیر قطعی  دروس یعنی کدوم دروس؟ من تاثیر معدل رو از دست میدم کامل چون تفاوت بین دیپلم و گروه شرکت کننده دارم یا تاثیر من درصدش کمتر میشه؟ 

ممنون  خب سوال دوم اینه من دیپلم انسانی دارم ولی میخوام کنکور ریاضی شرکت کنم. می تونم؟ تاثیر قط ...

تخصص ندارم در این رابط

ولی چون تاثیر معدل گذاشتن و برای همس باید دیپلم بگیری ابتدا و با دیپلم تجربی یا ریاضی میتونی کنکور ریاضی شرکت کنی

عزیزم  طبق  چیزی  که من شنیدم میتونین

ممنون پس من یکبار دیگه می تونم برم روزانه بخونم چون ملاک مدرک روزانه گرفتن هست نه قبولی در روزانه. درسته؟ چون ممکنه من قبول بشم ولی نرم ثبت نام. من فکر کردم شاید از این سهمیه دو بار ،  با هر قبولی ( چه ثبت نام کنی چه نکنی) کم میشه. ببخشید خیلی توضیح میدم. ☹️ میشه تو تاپیک بمونی بقیه سوالاتمم جواب بدین ممنونم 

چطور خوندید؟ از کی شروع کردید؟ روزی چند ساعت میخوندید؟

من شرایطم سخت بود

به جرات میتونم بگم با همه شماها فرق دارم 

ولی اگه خواستی کمکت کنم بهتر بتونی به هدفت برسی باید بگم که حداقل ۶ ماه روزی ۶ ساعت کافیه برای رشته تاپ پرستل ی در دانشگاه تیپ ۱