2777
2789
ممنون پس من یکبار دیگه می تونم برم روزانه بخونم چون ملاک مدرک روزانه گرفتن هست نه قبولی در روزانه. د ...

اره درسته تاجایی شنیدم. الان اگه  میخای کنکور بدی بازم برو آموزش وپرورش دقیق تر بپرس چرا نرفتی 

یک عدد دانشجوی  دندون👩😚.که درپی آرزوهاشه.دندون های خودرا  به من بسپارید😁👀
تخصص ندارم در این رابط ولی چون تاثیر معدل گذاشتن و برای همس باید دیپلم بگیری ابتدا و با دیپلم تجربی ...

از کجا بپرسم که معتبر باشه. پیجی چیزی نمیشناسین؟ کنکور سنتر معتبر هست کاملا اگاه؟ اخه بعضیا اطلاعات غلط میدن. ممنونم 🌹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من شرایطم سخت بود به جرات میتونم بگم با همه شماها فرق دارم  ولی اگه خواستی کمکت کنم بهت ...

خیلی ممنون که به سوالام جواب دادین 🙏🏾. اشکالی نداره بهتون درخواست دوستی بدم تا گمتون نکنم واگه سوالی داشتم ازتون بپرسم؟

از کجا بپرسم که معتبر باشه. پیجی چیزی نمیشناسین؟ کنکور سنتر معتبر هست کاملا اگاه؟ اخه بعضیا اطلاعات ...

اینترنتی نباشه بهتره 

از مشاوران شهرتون که معتبرن و سابقه دارن 

انشالله که به هدفت برسی 

سلامت باشی کمکی بود درخدمتم

ممنون والا سوال دارم  ولی میترسم مزاحم باشم 🥺 دروس ریاضی خیلی سخته؟  من یه نمای کلی از خودم میدم که بهتر بتونیم همفکری کنیم.  ببینین من دیپلم انسانی ام ولی بخوام کنکور انسانی بدم هم صفر صفرم حتی زیر صفرم چون من پونزده سال پیش دیپلم گرفتم . پس برای شروع برام فرقی نداره چه انسانی شرکت کنم چه ریاضی. خودم فکر می کنم ریاضی منسجم تر هست ریاضی شیمی فیزیک. ولی انسانی دروس زیادی داره و خیلی پخش و پلا میشه ریاضی اقتصاد جامعه روانشناسی تاریخ و............. .