2777
2789
عنوان

ترسسس

73 بازدید | 8 پست

من از همه چی میترسم...ازدواج کرذم برام مشکل ساز شد!بعد فک کنین الان ناخاسته باردار شدم.دارم دیوونه میشم از ترس زایمانش.هنوز یماهمه ولی داغونم.همش گریه و استرس.نمیدونم چیکار کنم

منم زایمان کابوسم بود ولی الان دو تا بچه دارم همیشه فکر ترس از یک چیز بیشتر از خود اون مسئله آزاردهنده و ترسناکه

اصلا استرس و ترس به خودت راه نده که روی بچه اثر میذاره

خدای من برای من همین که میدانم تو می بینی کافیست💞

عزیزم آروم باش.

مبارکت باشه. اولش بهت بگم منم اوایل بارداری میترسیدم بعدش بیشتر نسبت به تغییرات بدنم کنجکاو شدم تحقیق کردم. متوجه شدم که مورد توجه و محافظت خدا قرار گرفتم. داشتن یه بچه خوب بهت قدرت و عزت میده. تو الان فرصت داری با خوندن قرآن و ذکر گفتن و محبت کردن یا حرف زدن با بچت ازش یه فرزند فوق العاده بسازی که سرافرازت کنه. خیلیا آرزو میکنن جای تو باشن

ندیدم که قویی به صحرا بمیرد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم آروم باش.  مبارکت باشه. اولش بهت بگم منم اوایل بارداری میترسیدم بعدش بیشتر نسبت به تغییر ...

خب چجوری زایمانو تحمل کنم؟اگع مجبورم کنن طبیعی باشم چی

خب چطوری زایمان کردی؟درد داشت؟

پامو تویه کفش کردم که الا بلا سزارین

بعد هم عزیزم مسکن بهت میدن از همه مهمتر اینقدر دیدن بچه شیرینه که اصلا دردات یادت میره. باور کن منی که دارم این حرفو میزنم دو سه سال فقط خواستگارامو به خاطر ترس از زایمان رد میکردم ولی به هیچ کس نمیگفتم. الان اگه یه سری مسائل نبود بازم دلم میخواست بچه دار شم

خب چجوری زایمانو تحمل کنم؟اگع مجبورم کنن طبیعی باشم چی

درد داره .یه چیزی شبیه درد پریوده ولی بیشتر. همه زنا از پسش برمیان. تو هم برمیای. زایمان طبیعی یک بار درد داره تموم میشه. تازه راهکارهایی هست که بدون درد باشه از دکترت بپرس بهت میگه. ولی سزارین بعد از زایمان جای بخیه ها تا مدتی درد داره

ندیدم که قویی به صحرا بمیرد
پامو تویه کفش کردم که الا بلا سزارین بعد هم عزیزم مسکن بهت میدن از همه مهمتر اینقدر دیدن بچه شیرینه ...

اره منم دقیقا چند سال بهاطر زایمان رد کردم🤣اللن از یع امپول ساده ام میترسم.بیین دست خودمم نیستا.میدونم خیلی بدم.اما من شنیده بیمارستانای دولتی قبول نمیکنن سزارین که

اره منم دقیقا چند سال بهاطر زایمان رد کردم🤣اللن از یع امپول ساده ام میترسم.بیین دست خودمم نیستا.مید ...

نه بابا پزشک بخواد سزارین کنه میکنن