2821
2789
@banooye_aramesh   میدونید سختیش اینه که نمیدونم طبیعیه هنوزم دوسش دارم یانه

والا من تو آشنایی طرف بهم خیانت کرد با وجود خیانتش هنوزم دوسش دارم ی عده فقط اومدن تحقیرم کردن ک تو آشنایی هستی و فلانو این حرفا پس دیوونه ای هنوز دوسش داری والا نمی دونن این دوست داشتن ما دست خودمون نیس شما ک دیگه ازدواجم کردین 

چون خودم واقعا دل کندن سخته برام می دونم چی میگی 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
@k__sheida   اولویت اخر زندگی منم توهین و تحقیر نه فقط من درمورد همه ی کسایی که به من مربوطن ...

برین مشاوره ،طلاق راه سختیه نمیشه زودی بگم برو اقدام و جدایی ،،یادبگیرین با هر عقیده ای ک هستین باشین عقیده هرکس براخودش و هرکی تو قبر خودش ربطی ب رابطه شخصیتون نداره باید ب این پختگی برسید ک با تفاوتای هم کنار بیاید تا بسازید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@k__sheida   اولویت اخر زندگی منم توهین و تحقیر نه فقط من درمورد همه ی کسایی که به من مربوطن ...

ولی حس می کنم این دوست داشتنه طبیعی باشه، بالاخره وقتی دوتا یه مدت باهم باشن به هم عادت می کنن به هم حس پیدا می کنن 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
@banooye_aramesh   ای بابا... هممون هرچی میکشیم ازاین قلبامونه

دقیقا 👌🏼💔❤️💙

@k__sheida باور کنید بارها شرط گذاشتم بریم مشاوره هربار میگه مشکل ازتوا تو برو...

تو باید تابع شوهرت باشی. 

به خدا کم آوردم که دیگه نتونستم ادامه بدم چون یکبار سر عقاید کسی تحقیرو توهین نکردم که اینجوری گیر افتادم

@banooye_aramesh   ما 7ساله باهمیم براش کلی صبر کردم تا بتونیم ازدواج کنیم دل کندن واقعا سختت ...

عزیزم پس خیلی بهش عادت داری 

کتاب محکم در آغوشم بگیر شنبدم خوبه ولی خب بهتره این کتاب دوطرفه خونده بشه و در مورد کتابم بهتره بیشتر تحقیق کنی من خودم فقط شنیدم، نخوندمش درست 

@banooye_aramesh   ممنونم ازت خودم حتما میخونم ولی ایشون حتی دلش نمیخواد منو ببینه چه برسه بخ ...

پس همدردیم عزیز دلم و درد شما از من بالاتر 💔🥀

منم کتابو تا وسطاش خوندم چون یک طرفه بود ولش کردم 

@banooye_aramesh   خیلی سخته خدا کمک کنه...

ان شاء الله 💙

@k__sheida   باور کنید بارها شرط گذاشتم بریم مشاوره هربار میگه مشکل ازتوا تو برو... تو باید ...

عزیزم ببین خودش کدوم وری تمایل داره طلاق یا ادامه زندگی ،بعد معلوم میشه میاد مشاوره برا تغییر یا نه

عزیزم با توجه به تاپیک آخرت اینجا برات کامنت گذاشتم چون حوصله نداشتم کسی که با من مخالف هست ریپلای کنه

ببین عزیزم شما زیاد خوب توضیح ندادی که خانواده ش دقیقا چه دخالتی میکنن

و بعداز ازدواج کجا زندگی کردین؟ خونه شخصی؟ یا خونه مادر شوهر؟

واینکه دعوای اصلی از کجا شروع شد و علتش چی بود که درنهایت باعث قهر شما شد؟

اما سعی کن یه فرصت دیگه به خودتون بدید و طی این دورانی که قرار هست دوباره بهم برگردید مواظب باشی پای بچه نیاد وسط تا مطمعن بشی

ولی این فرصت دادن طوری نباشه که از فردا توی هر بحث و دعوایی بزنه توی سرت که

خودت خواستی

خودت برگشتی

من که راضی به ادامه این زندگی نبودم تو اصرار کردی

ببین بلاخره واضح هست که اگر واقعا عاشقت بود تا الان ده بار اومده بود دنبالت

زن باید ناز کنه

مرد باید ناز بکشه

نه اینکه تهدید کنه تا آخر ماه وقت داری تصمیمت رو بگیری

اما ازونجایی که خیلی وقت هست باهم هستید و یه چندباری هم پیام داده و منت کشیده و خودت دوستش داری ارزش فرصت دادن داره

یه پیامی رو اماده کن ، و یه جورایی توپو بنداز تو زمین خودش

بهش بگو:

ببین من با اتفاقاتی که افتاده و دخالتها و بی احترامی هایی که صورت گرفته خیلی از تو و این زندگی سرد شدم

انتظار داشتم توی زندگی مثل کوه پشتم باشی

ولی چقدر زود پشتم رو خالی کردی

تویی که این همه ادعای عشق و دوست داشتنت میشد حتی یکبار نیومدی دم در دنبالم که از دلم دربیاری

الانم تهدید میکنی که تا اخر ماه فرصت دارم تصمیم بگیرم

من اگر دوستت نداشتم که با تو پای سفره عقد نمینشستم و خودم رو اینطور بدبخت نمیکردم

من دلم میخواست یک زندگی آرام و پراز عشق رو کنار هم تجربه کنیم

من از ازدواج فقط یک چیز میخواستم

عشق و آرامش

ولی هنوز هیچی نشده جز بی محبتی و آشفتگی چیزی نصیبم نشده

من دلم میخواد برگردم اما به چه ضمانتی؟؟؟؟؟

چه تضمینی هست که اگر برگردم دوباره همون بی حرمتی ها صورت نگیره؟

من احترام میکنم به تو و خانواده ت ، در عوض انتظار احترام دارم

من نمیتونم نسبت به بی حرمتی نسبت به خانواده م سکوت کنم و به نظرم این کاملا منطقی هست

من دلم میخواد دوباره از اول شروع کنیم اما چه ضمانتی هست که مواردی که باعث ناراحتی من شده دوباره تکرار نشه؟؟؟؟؟؟

(اینجا هم باید خودت یه جوری تهدید کنی که خیالش جمع نشه که تو رفتنی نیستی بتید یکم نگران از دست دادنت بشه وگرنه قضیه رو جدی نمیگیره ، باید در ادامه بگی : )

ببین اگر بخوایم ادامه بدیم هنوز راه زیادی جلوی زندگی ما قرار داره

وقتی همین اول راه ، منو تنها گذاشتی ، من دیگه نمیتونم اعتماد کنم

ترجیح میدم همین اول کنار بکشم و تنها بمونم تا اینکه یه روز که خیلی دیر شده با کلی خاطرات از زندگی مشترک و قلبی پاره پاره بکشم کنار

الانش هم بعداز ۷ سال باهم بودن ، خیلی دیره

اما وقتی منو درک نمیکنی ، وقتی برای رفع ناراحتی ها و نگرانی های من هیچ تلاشی نمیکنی ، وقتی بخاطر زندگیمون جلوی دخالتهای دیگران و جلوی بی حرمتی هارو نمیگیری ، من امیدی برای ادامه دادن دیگه ندارم

یا یه جوری مشکل رو حل کن و از دلم دربیار و برای تکرارنشدن مشکلات یه وعده و ضمانتی به من بده

یا به من حق بده که دیگه نتونم ادامه بدم

هرچیز دیگری هم که دلت میخواد اضافه کن

به محض اینکه کوچکترین کرنشی نشون داد

کوچکترین منتی کرد و تلاش کرد که از دلت دربیاره

سعی کن کوتاه بیای و یه فرصت دیگه بهش بدی

این پیام باعث میشه که اگر هم برگردی با منت برمیگردی

نه با تهدیدش

2824
2823
2791
2779
2792