2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خوب میشه اما نظر شخصی خودم اینه انگار یه ویروس نهفته تو بدن باز با یه تغییر ناگهانی یه اتفاق فعا ...

من دقیقا همینطورم.. ولی دوست ندارم فبول کنم افسرده ام و دکتر برم 

بعد شش ماهگی پسرم بهتر شدم اما بعضی وقتا حس و حالش میاد سراغم و از ابنکه مشت مشت قرص بخوزم حال میکنم ولی چون شیر میدم قرص نمیخورم برام جالبه که چرا اون همه قرص بهم آسیب نزد😐خیلی سگ جونم

آره گلم درمان میشه اگه خودت بخوای به خودت کمک کنی

اگه اون میتونست ب خودش کمک کنه افسردگی نمی‌گرفت 

این ی جمله خیلی اشتباهیه ک اکثرا میگن 

کسی ک افسردس انرژی نداره ب خودش کمک کنه دیگران خیلی نقش زیادی دارن تو خوب شدنش

آره گلم درمان میشه اگه خودت بخوای به خودت کمک کنی

مثلا حالم خوبه یهو همینطوری حالم بد میشه ذهنم کلا منفی میشه نا امید میشم ...چند روز طول میکشه خوب بشم ..دوباره میگرتم..

من یه چند روز خوب میشم نمدونم چرا دوباره ب حالت قبل برمیگردم.. 

منم همینطورم متاسفانه.. حدود چهارساله دارم قبلا همش مشت مشت قرص میخوردم و بی دلیل خودکشی میکردم از وقتی باردار شدم دیگه خودکشی نمیکنم بخاطر پسرم ولی حالم داغونه هیچکس هم درکم نمیکنه

تا خودت نخوای نه خوب نمیشی

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
من دقیقا همینطورم.. ولی دوست ندارم فبول کنم افسرده ام و دکتر برم  بعد شش ماهگی پسرم بهتر شدم ا ...

قرص اثرش موقت بدون روانشناس رفتن . هرچند بازم همه چیز موقتیه من ۱۰ ماه افسرده مطلق بودم دوماه حالم خوب شد الان بعد دوماه دوباره حالم گرفتس بخاطر فکر زیاد دارم برمیگردم. چون تراپی نمیرم

الهی توعم حالت بهتر شه      

خداکنه خیلی همسرم هم ازم ناراضیه بخاطر کسل بودنم 

مثلا یساعت خوبم کلی کار میکنم آشپزی میکنم ولی دوباره اون حس میاد سراغم و انقدر خودخوری میکنم تا خوابم ببره 

چطوری

اول اینکه حتما تحت نظر روانپزشک باش اون خودش کم کم داروهاتو قطع میکنه وقتی بهبود پیدا کنی

دوم اینکه برو توی اجتماع خودتو سرگرم کن باشگاه برو کلاس برو حتی اگه حس تکون خوردن از جا نداری برای خودت سرگرمی درست کن

ورزش بهت کمک میکنه برو یه چیزی یاد بگیر به جز خانوادت هم نذار کسی بفهمه که شرایط روحیت خوب نیست

برا چی افسرده ای؟ دلیلش چیه 

افسردگی فقط بخاطر این ایجاد میشه ک شما کسی رو نداری راحت باهاش حرف بزنی 

اگه میخوای خوب بشی از تنهایی بشدت فرار کن

هر وقت حالت بد شد برو بازاری خیابونی خونه خاله عمو مادری خواهری فقط تنها نشین 

عزت نفستو تقویت کن تو هر جور الان هستی هر جور دوست دگداشتنی هستی هر کی غیر اینو بگه زر زده 

برا خودت ی هدف خیلی کوچیک  مثلا درست کردن ی غذای ساده

اگه اون میتونست ب خودش کمک کنه افسردگی نمی‌گرفت  این ی جمله خیلی اشتباهیه ک اکثرا میگن  ...

آره موافقم قطعا اطرافیان تاثیر گذارن خیلی زیاد ولی خودشم باید بخواد خوب بشه بعضی ها حتی دکتر هم راضی نمیشن برن پس خواستن خودش هم مهمه برای بهبودیش