2777
2789
الان صدسال پیش نیست که دندونت خراب شد بکشن  فوق فوقش اگه دیگ خیلی بد شد برات ایمپلنت میکنن از ...

ممنونم که برام تایپ میکنی عزیزم 

اتفاقا سه تا ایمپلنت کردم فقط یه طرف دندونام شد ۵۰ تومن یه طرفشو پول نداشتیم دیگه درست کنیم

من از مسافرت متنفرم  نزدیک عید حالم خیییلی بد بود افتضاح بودم از یه طرف غصه اینو میخوردم که نز ...

کاملا میفهمم چی میگی منم تو دوران اوج حوصله هیچ کاریو نداشتم هیچی ها 

مامانم برام رب می‌پخت خیارشور درست می‌کرد ومن بهش میگفتم مامان بخدا من حوصله ندارم 

ولی دیگ نه کسی برام خونه تکونی می‌کرد نه خرید 

از ی ایده خیلی کوچیک شروع کردم واون این بود ک ب شوهرم گفتم موکت راه پله رو عوض کنیم

وقتی دیدم راه پله انقد خوشگل شد دلم. نیومد بقیه جاها کثیف باشه  آروم آروم مثل لاک پشت شروع کردم تمیز کاری وسطاشم تا دلت بخواد غر میزدم 😅

میرفتم خرید برا خودم برا خونه 

انقد ادامه دادم ک کم کم روحیم خیلی خوب شد

منی ک چند روز از تخت پایین نمیومدم منی ک پرخاشگری میکردم منی که اقدام به... داشتم ب جایی رسیدم ک حتی یادم میرفت افسردگی چی بود 

میخوام بگم منم یکی بودم دقیقا عین خودت حتی الانم بعصی وقتا افسرده میشم ولی خیلی طول نمی‌کشه چون  میبینم خیلی کار دارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم که برام تایپ میکنی عزیزم  اتفاقا سه تا ایمپلنت کردم فقط یه طرف دندونام شد ۵۰ تومن یه طر ...

خب اینکه خیلی باکلاسیه بخدا 

الان کسی ک 50 تومن ایمپلنت کنه جز قشر مرفه وبی درد جامعه اس ک باید یارانه اش قط بشه😅😁😁😁😁😁 

اوه من طرفو. دیدم انقد پولداره ولی دللش نمیاد خرج دندونش کنه میگه بکش بره 

من حتی وقتی دندونم روکش هم بکنم انقد احساس باکلاس بودن میکنم چون میدونم خیلیا به خودشون اهمیت نمیدن 😁

اون طرفم ب زودی پولش جور میش درست میکنی  مطمن باش 

این مشکلات با پول وزمان حل شدنیه

یعنی خوب میشم؟😓😓

خوب که میشی هیچ بهتر از قبلترم میشی 

فقط 1 عزت نفس داشته باش و مطمن باش هر جوری همین الان هستی خیلی خوبی

2 انگیزه خیلی کوچیک برا خودت بزار حتی بهش هم نرسی مهم نیس

3 فکرای منفی و فکرای گذشته ات رو بهش بها نده 

4 بیشتر بیرون برو وبگرد

امروزه افسردگی رو تقریبا همه تجربه میکنن چون سبک زندگی عوض شده پس چیز عجیب غریبی نیست 

مهمونی چیزی پیش اومد علی رغم میل باطنی ات خیلی ب خودت برس و برو 

ی انگیزه خیلی کوچیک پیدا کن  مثلا ماه دیگ قراره سفر بری-امتحان بدی_عروسی و یا هر مناسبت کوچیک ...

من به همین هدفمم افسرده میشم... مثلا یه هفته دیگه دانشگاه دارم خب استرسم شدید تر میشه براش

من یه دختر نسبتا خوبی ام  🙋🏻‍♀️