2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند هفته ای؟شیاف پروژسترون سرساعت بزار استراحت مطلق کن حموم نرو رابطه نداشته باش جارو برقی هم به کل نکش خوب میشی ایشالله نی نی تو بسلامتی بغل بگیری

خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.
خونریزی کنار جفت یا لخته خونی

منم سر شب دیدم لباس زیرم هاله های قهوه ای توشه خیلی نگرانم کرده، ۱۴ هفته ام و گروه خونیم منفیه، بیشتر نگرانیم به خاطر اینکه که نمیدونم برای این لکه بینی کم نیاز بود برم آمپول رگام بزنم یا نه

منم سر شب دیدم لباس زیرم هاله های قهوه ای توشه خیلی نگرانم کرده، ۱۴ هفته ام و گروه خونیم منفیه، بیشت ...

کلا باید بخاطر منفی بودن خون امپول میزدی بنظرم برو اورژانس

کلا باید بخاطر منفی بودن خون امپول میزدی بنظرم برو اورژانس

آخه زنگ زدم بیمارستان بخش زایشگاه مشکلمو که گفتم گفت اگه کم بوده شیاف پروژسترون بزار اگه بازم لکه دیدی بیا بیمارستان،منم شیاف گذاشتم و بعد شیاف فقط نوار بهداشت

تیم یکم رنگ زرد گرفت که فکر میکنم از شیاف و باقی مونده لکه احتمالا قاطی شده و رنگش زرد شده اومده بیرون