2777
2789

واقعا تاسف باره در نی نی سایت قانونی وجود نداره که اقایون عضو نشن بلکه در یک قسمت جنسیت رو اعلام میکنن و وارد میشن بعد چرا شما گزارش میزنین اون پسری که گفته بود به خودکشی فکر میکنه و ۱۸سالشون بود هیچ حرف بدی نزده بود مزاحمتی ام نداشت و کاملا مشخص بود که کمک میخاد واقعا تاسف باره چه بخاین چه نخاین مردا از سایت بازدید میکنن و هیچ دلیلی نداره که یه مفرکه خودشگفته آقاست گزارش بزنین 

تاپیکای خودکشی کاری ب جنسیت نداره معمولا میترکن

#سم_باش   کاربر قدیمی اکانت جدید🤝🏻   داستان کاربریم: چهار تا کاربری با سیم کارتای خودم ساختم دو تا آبجیم دو تا مامانم دو تا بابام یکی دوستم یکی همکلاسی (پسر ) یکی یه کاربر همینجا بهم شمارشو داد اینم جدیده با شماره دوس پسرم ساختم امیدوارم نترکه چون دیگه نمیدونم به کی رو بزنم😑🤝🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاپیکای مادرشوهری اینجا پر بازدیده عزیزم مگه‌ نمیدونی

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

من یه سوال دارم 

اینجا بالاخره اگه نیروی ازلاعاتیم بذازید هیچ مردی عضو نشه

بالاخره سایت رو که نشون میده برا آقاییون

یعنی عملا شما توی یه ویترین شیشه ای هستید 

چرا انقدر تلاش میکنید که یه موضوعی رو نفهمید🤔

(کاربرآقا)...بتی دارم که بر شاهان نظر دارد👑
بخدا خیلی ناراحت شدم اینو خوندم شاید نیاز ب راهنمایی داشته دلم میسوزد و کاری ز دستم بر نمیاد  ...

نترس هیچیش نمیشه

خودکشی کننده نیاز به دارو و روانپزشک داره نه سایت حاملگی

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

لابد یه کاری کرده که انداختنش بیرون

فقط می دونم آدما عقده ای ان 

تاپیک های منو ب خاطر حرف حق چندبار ترکوندن 🥀

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
فقط می دونم آدما عقده ای ان  تاپیک های منو ب خاطر حرف حق چندبار ترکوندن 🥀

اون که واسه منم پیش اومده

ولی مردا معمولا مرض دارن و یه گندی میزنن که میترکن

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

نترس هیچیش نمیشه خودکشی کننده نیاز به دارو و روانپزشک داره نه سایت حاملگی

خودکشی ها وضعیت شون اورژلنسیه 🖤

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
اون که واسه منم پیش اومده ولی مردا معمولا مرض دارن و یه گندی میزنن که میترکن

خیلی هاشون آره ،اونم ب خاطر تربیت غلط خونواده ها هس ک همچین پسری میدن بیرون 

خودکشی ها وضعیت شون اورژلنسیه 🖤

خب از ما کاری برمیاد؟؟

فقط روانپزشک میتونه کمکش کنه نه یه سری آدم پشت گوشی

اونم مطمئن باش درد جلب توجه داشت و دنبال این بود با یکی بلاسه

والا هرکی میخواد خودکشی کنه آخرین جایی که میاد سایت حاملگیه،مخصوصا وقتی مرد باشه عمرا اینجاها بیاد.باز اگه زن بود میشد قبول کرد.