2777
2789
عنوان

ازواج پزشک و مهندس

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 66 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظره من کیس خوبیه منم دانشجو پزشکیم اگه همچین کیسی بیاد میرم اگه اخلاقش خوبه بنظرم شرایطش اوکی هست 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗

دو تا پزشک خوب نیس

دوستم پدر مادرش پزشکی میخونن

میگه ت حسرت موندم  محبت کنه پدر و مادرم

۲۴ ساعت شیفت 

باز مهندس وقت داره  به بچه برسه

و اکثرا  کسایی که رشته شون ریاضی و تو دانشگاه معتبر خوندن از لحاط عقلی فرهنگ  خیلیی بالا هستن

بنظره من کیس خوبیه منم دانشجو پزشکیم اگه همچین کیسی بیاد میرم اگه اخلاقش خوبه بنظرم شرایطش اوکی هست& ...

من سه بار دیگه هم گذاشتم همین تاپیک رو چرا کسی نظری نمیده؟ 

پزشک

یعنی با مهاجرتش مشکلی ندارید؟ 

عهه این نکته و توجه نکردم راستش واسه رشته پزشکی مهاجرت خیلی خوب نیست فعلا جز برنامه هام نیست مهاجرت اگه بدونم اینوه شغلیم به خطر نمیفته شاید فکر کنم وگرنه به خاطر این اپشن فکر نکنم قبول کنم

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
من سه بار دیگه هم گذاشتم همین تاپیک رو چرا کسی نظری نمیده؟ 

شاید ندیدن یا نظری ندارن 

ولی زندگی هست مهم نظر بقیه نیست مهم خودتی یکی مهاجرت دوست داره یکی دوست نداره یکی میگه هم رشته یکی میگه فقط پول ببین خودت چی میخوای

عهه این نکته و توجه نکردم راستش واسه رشته پزشکی مهاجرت خیلی خوب نیست فعلا جز برنامه هام نیست مهاجرت ...

خب تا اون طرف برید ساپورت مالی میکنه تا کار های طرف مقابل اوکی بشه 

پزشک

شما نظرتون در مورد مهاجرت ش چیه؟ 

اگه شما هم مایل به مهاجرت بودید میتونید باهم مهاجرت کنید

ولی اگه نه به نظرم ازداوج  نکنید چون سرش زندگیتون میخاد بشه بحث

در رابطه  با پزشکم بیشتر راجبش تحقیق کنید  که چطور ادمیه متاسفانه ت فامیل هامون ۲ نفر با پزشک ازدواج کردن خیانت کردن

و اینکه باید  شما تخصصی نخونید یا تخصص رشته راحت که بچه تون  از لحاظ محبت پدر و مادر آسیب نبینه

خب تا اون طرف برید ساپورت مالی میکنه تا کار های طرف مقابل اوکی بشه 

ترجیح میدم اون تنها نره اصلا ببین کلا من اولش تو فاز مهاجرت بودم دیدم دلبستگیم زیاده به خانوادم ولی اینو تتوی خودت پیدا کن ببین مهاجرت یعنی از صفر سروع کردن یعنی مجدد ازمون جامع پزشکی بدی تا مدرکت تایید کنن تا کلی وقت به عنوان پرستار کارکنی از اونطرف غرب زبان اب و هوا رفتار مردم خیلی چیزا مهم این بر میگردخ به توانایی های خودت اگه ادم صفر سروع کنی هستی یا علی 

ترجیح میدم اون تنها نره اصلا ببین کلا من اولش تو فاز مهاجرت بودم دیدم دلبستگیم زیاده به خانوادم ولی ...

خیلی شک دارم به رفتن اون هم جدیدا مشکوک شده میگه خب حالا رفتیم 30 سال دیگه چی اون موقع رو تصور کردی؟ 

پزشک