2777
2789
عنوان

ازواج پزشک و مهندس

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 66 پست

ما تو فامیل داشتیم. آقاهه شرکت کامپیوتری موفق داشت، خانمه هم پزشک زنان خیلی خوبی بود. به‌خاطر بچه‌هاشون رفتن آمریکا. الان تو نیویورک کافی‌شاپ خوبی دارن، با درآمدش هزینه سه تا دانشجو رو دارن می‌دن.

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به نظر من اتفاقا خوب هست که هم رشته نیستید. به خصوص در آینده که بچه دار شدید. چون شغل ایشون ساعات کاریش مشخص هست و مثلا برای بردن یا آوردن بچه به مهد و مدرسه راحت تر می تونند برنامه ریزی کنند.

از اون طرف اگر مهاجرت کنید، ایشون بالافاصله می تونند مشغول کار بشن و خانواده را تامین مالی کنند. چون رشته های پزشکی نیاز به وقت بیشتری برای معادل سازی مدرک دارند و شما با خیال راحت می تونید دنبال امتحان و کارهای مرتبط باشید. 

از لحاظ درآمد نمی دونم آمریکا چطوره. من سوئد زندگی می کنم. اینجا مهندس های با تجربه حقوقشون برابر پزشک متخصص هست.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
واقعا ایشون و مهندس های اطرافشون از پزشک هایی که میشناسم پر تلاش تر هستن. خب وقتی میخاد بره امریکا ب ...

ببین دوست خوبم

نمیدونم دقیقا کدوم مقطع و سال چند هستی

ولی هر شغل و رشته ای سختی کاری خودشو داره 

تا اینجا اوکی؟

ولی نوع سختی

نوع تلاش

نوع کار

شرایط کاری هرکدوم متفاوته

من وقتی میگم شرایط کاری متفاوته منظورم این نیست مهندس بخور بخوابه

بله اون هم سخته 

ولی

ولی

ولی

شرایط کاریشون فرق داره

موالش هم زدم

مهندس چندبار توی عمرش کشیک شب داده؟ چندبار توی عمرش مریض زیر دستش ارست داده؟ چند بار توی عمرش ساعت ۳ شب بهش زنگ زدن پاشو خودتو برسون سرکار؟

منم موافق هستم اتفاقا بعضی جا ها استرس کاریشون از پزشک ها هم بیشتره

من خودم مهندس عمرانم زیاد توی اجرا وارد نشدم اما رییسم یه سر و هزار سودا هست اگر مهندسی مهندس واقعی باشه دغدغه اش کمتر از پزشک نیست قطعا 

به نظر من اتفاقا خوب هست که هم رشته نیستید. به خصوص در آینده که بچه دار شدید. چون شغل ایشون ساعات کا ...

در آمربکا اگر واقعاً مهندس تراز اول و خوبی باشید چند برابر یک پزشک درآمد دارید اما پزشک ها جزو بیشترین درآمد ها هستند

پزشک

در آمربکا اگر واقعاً مهندس تراز اول و خوبی باشید چند برابر یک پزشک درآمد دارید اما پزشک ها جزو بیشتر ...

اینجا هم همینطوره...به خصوص مهندسین رشته کامپیوتر و مسلط به برنامه نویسی....پزشک عمومی حقوق متوسط و پزشک متخصص حقوق بالا...البته اینجا حقوق پزشک ها ثابت هست. چون سیستم درمانی کاملا دولتی هست و جیزی به نام مطب خصوصی وجود نداره...

اینجا هم همینطوره...به خصوص مهندسین رشته کامپیوتر و مسلط به برنامه نویسی....پزشک عمومی حقوق متوسط و ...

اتفاقا من سوئد رو هم خیلی دوست دارم koenigsegg برای سوئد هست درسته؟ 

پزشک

اتفاقا من سوئد رو هم خیلی دوست دارم koenigsegg برای سوئد هست درسته؟ 

بله، سوئد به جز زیبایی، کشور خیلی خوبی هست برای زندگی. رفاه اجتماعی بالاست و خانم ها حق و حقوقشون به شدت رعایت میشه...می تونند مادر بشند و در عین حال شغل های رده بالا داشته باشند.‌ فقط آب و هوا زیاد جالب نیست.

بله،  این شرکت ماشین های اسپورت تولید می کنه..

بله، سوئد به جز زیبایی، کشور خیلی خوبی هست برای زندگی. رفاه اجتماعی بالاست و خانم ها حق و حقوقشون به ...

آب و هواش هم عالیه اتفاقا یکی از دوست های عموم اونجا استاد دانشگاه هستن فامیل شون رو بهم گفتن یادم نیست الان. موفق باشید عزیزم تحصیلی رفتید شما؟ 

پزشک

آب و هواش هم عالیه اتفاقا یکی از دوست های عموم اونجا استاد دانشگاه هستن فامیل شون رو بهم گفتن یادم ن ...

خیلی ممنون. بله من برای دوره دکترا پذیرش گرفتم. بعد هم موندگار شدم. الان نزدیک ۱۷ سال هست...