2777
2789
عنوان

ازواج پزشک و مهندس

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 66 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی شک دارم به رفتن اون هم جدیدا مشکوک شده میگه خب حالا رفتیم 30 سال دیگه چی اون موقع رو تصور کردی؟ ...

ببین من سعی میکنم تو حال زندگی کنم چون شاید الان این تصمیم و دهرم ولی دوسال دیگه بگم نه میخوام برم کلا تصمیم برای اینده این همه دور اشتباهه ما شاید تا ثانیه دیگه عمر نکردیم اصلا شاید اینقدر شرایط بد شو مجبور شدیم بریم شایدم اصلا اینجا شرایط اوکی شد نریم شاید مهاجرت کردیم پشیمون شدیم کلا این هزارتا جواب داره اصلا فکر کردن بهش اشتباهه به جاش اینجوری فکر کن الان چی میخوای 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
اگر مهاجرت نکنه و بمونه هم نظرت مثبته؟ 

دختر گلم تو میخوای باهاش ازدواج کنیا نه من 😂😂😂من طرف و ندیدم تو ویدیش روش شناخت داری من ظاهری جواب میدم 

اره شرایطش خوبه من بودم میگفتم 6ماه باهم باشیم ازدواج نکنیم ببینیم اخلاقا بهم میاد من خیلی برنامه ها دارم دوست دارم همسر ایندم افکارش باهام همسو باشه ببینیم اصلا بهم میخوریم خانواده ها بهم میان کلا خیلی چیزا دخیله از مشاور ازدواج کمک بگیر

چند سالته؟؟؟ 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
این که الان کار نداره چی نطرتون چیه؟ 

باید تضمین بده در اینده کار گیرش میاد کلا بستگی به سن خودم و پسر داره اگه پسر زیر سن 25ساله اشکال نداره اگه کار نداره اگه مطمئن بشم رشتش کار داره فکرش میکنم اگه بالای 25سال باشه حتما باید کار داشته باشه بالای 30سال همه چیز تموم میخوام 😂😂نظر من اینه

باید تضمین بده در اینده کار گیرش میاد کلا بستگی به سن خودم و پسر داره اگه پسر زیر سن 25ساله اشکال ند ...

خیلی خوب راهنمایی کردید توی این چندتا پیام موفق باشی عزیزم🌹🌹🌹

پزشک