2777
2789
عنوان

زنگ زدم به مادر بزرگم بیایید 😭😭

424 بازدید | 23 پست

بچه ها الان زنگ زدم گفت که پسرخالت سرماخورده دوروز افتاده داخل رخت خواب و بهش سرم و آمپول زدند بعد من از اون موقع تا حالا که دارم تاپیک میزنم فشارم بالا است  13 به روی 8 وتپش قلب شدید جوری که احساس میکنم الان قلبم از داخل لباسم میاد بیرون و حالت تهوع دارم چیکارکنم؟؟ 

حالمون خوبه چون بالاسرمون خدا است    نی نی یار جون خانواده شوهرت نترکون. مجردم تیکر تولد رلمه🫶🏻🫶🏻 یک عدد کنکوری  برای قبولیم و رسیدن به پزشکی که آرزومه یه صلوات میفرستید 🥲🥲 ❤️🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا؟ باهم دوستید؟ 

از استرس بالاس

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

پس عاشقشی…….🤭🤭🤭🤭🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤دیگ خیلی تو عاشقی

تو میدانی من کیم ولی نمیدانی کی درون من است(¯―¯٥)         (☞ ͡° ͜ʖ ͡°)☞

الان ربط پسرخاله و مادربزرگ و سرماخوردگی و فشار بالا رو نمی‌فهمم یکی توضیح بده

خدایاشکرت  واسه همه نعمت هایی که دادی  خدایا عزیزانم رو خودت حفظشون کن همیشه تنشون سلامت و دلشون شاد ولبشون خندون باشه  عزیزان دلم😊همسرم👑❤ دخترم 👩پسرم🧒🌹🌹❤خداجونم پسر کوچولوم رو به سلامتی به ما برسون الهی آمین،لحظه شماری واسه گرفتن دستای تو دلیم  
یعنی میخوای بگی از اونا مریضی گرفتی؟ برو دکتر خب

اون سرما خورده من فشارم رفته بالا چه ربطی داره! 

حالمون خوبه چون بالاسرمون خدا است    نی نی یار جون خانواده شوهرت نترکون. مجردم تیکر تولد رلمه🫶🏻🫶🏻 یک عدد کنکوری  برای قبولیم و رسیدن به پزشکی که آرزومه یه صلوات میفرستید 🥲🥲 ❤️🙏🏻
پس عاشقشی…….🤭🤭🤭🤭🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤🫤دیگ خیلی تو عاشقی

امضاش ببین نوشته متاهل و متعهد

خدایاشکرت  واسه همه نعمت هایی که دادی  خدایا عزیزانم رو خودت حفظشون کن همیشه تنشون سلامت و دلشون شاد ولبشون خندون باشه  عزیزان دلم😊همسرم👑❤ دخترم 👩پسرم🧒🌹🌹❤خداجونم پسر کوچولوم رو به سلامتی به ما برسون الهی آمین،لحظه شماری واسه گرفتن دستای تو دلیم  
الان ربط پسرخاله و مادربزرگ و سرماخوردگی و فشار بالا رو نمی‌فهمم یکی توضیح بده

زنگ زدم  به مادربزرگم که خونه خاله ام هست بعد گفت پسرخالم سرما خورده منم استرس گرفتم