2777
2789

ی رفیقی داشتم خیلی دوسش داشتم

اول صمیمی بودیم بعد رفیق پیدا کرد منو ول کرد

منم بیخیالش شدم ، بماند چ رفتارایی زشتی داشت کلا منو ضایع میکرد😶😐😐😐

بعد با رفیقش کات کرد اومد پیش من ، من خیلی مغرورم و اگ یکیو کنار بزارم دیگ باهاش نمیمونم ، اما دیدم مشکل روحی دار حالش خوب نیس پیشش موندم ، ولی خیلی فاز گرفتع هی میگ با اون نرو پیش این نشین فلان😶😐حس مالکیت میکنع منم ازش خوشم نمیاد فق چون حالش بد بود حرف میزدم باهاش نمیتونم دیگ باهاش بمونم ، چی بگم ک ناراحت نشع چون ممکنع یهو ع کورع در برمو دلشو بسوزونم و اینو نمیخام

تهی از هر حسی:)    Alir3za#

پسره؟

میشه با دلای پاکتون برای رسیدنبه آرزوهام و برآورده شدن حاجتم.برام یه صلوات بفرستید؟🥲ای کسی چ امضامو خوندی امیدوارم هرچی خوشبختی توی دنیاس توی زندگیت بیاره و هرگز رنگ غم نبینی🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راحت باش بگو بهش نمیتونی باهاش باشی  یا سرد برخورد کن جوابشو نده

میتونع برام خیلی جاها بزنع ، سال اخرمع نمیخام توی دردسر بیوفتم

از طرفی با یکی دوس شدم خیلی دختر خوبیع ، میخام پیشش بشینم ، ی حال روحی بدی داشتم کلا پیشم بود ، این نمیزارع اصن هی میرع میگ فلانی (من) فقط با من دوستع نمیخاد با ت باشع

منم وقتی۱۵سالم بود همچین شرایطی برام پیش اومد بهترین رفیقم ولم کرد و رفت با رفیقای جدیدش وکلی منو ازار داد 💔

چندوقت پیش خاست برگرده ولی قبولش نکردم

چون اون لحظه احساسات و غرورمو  خورد کرد من دوسش داشتم بهترین رفیقم بود ولی حقم نبود که اینجوری با من رفتار کنه

من پای تمام دردودلاش نشستم ارومش کردم راهنماییش کردم ولی اون....

یجورایی بنظرم به من خیانت کرد و این خط قرمزم بود خیلی دلم برای رابطمون تنگ میشه ولی دیگه نمیخامش اون برای من تموم شده....

و خب اهمیت نده که حالش بده و .... این رفیقت ادم نشده هنوز، لزومی نداره درمورد روابط تو با بقیه تصمیم بگیره این خیلی مسخرست و مطمعنم به محض اینکه حال روحیش اوکی شه دوباره ولت میکنه

وقتت و تلف نکن اجی

عع؟ خب بعش بگو بع حرمتع رفاقتع چند سالمون فقط پیشت موندم تا نگی رفیقع نیمع راع بود     ول ...

تایپو بیخیال کلا پیش دوستای جدیدم رفتع گفتع فلانی (من) نمیخاد شمارو