2777
2789
انقدر انرژی مثبت بهم میده که حاضرم اونو تحمل کنمممم🥺😂

اره گلم اما اگه مطمنی‌که نگهش میداری و بعدا خسته نمیشی حتما بیار چون خیلی گناه داره اگه بیاری بعدا بدی بره 🥺♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره گلم اما اگه مطمنی‌که نگهش میداری و بعدا خسته نمیشی حتما بیار چون خیلی گناه داره اگه بیاری بعدا ب ...

من دوست دارم بیارم ولی حقیقتن خانوادم راضی نمیشن 

چون قبلا یه سگ داشتم و دزدیدنش و من خیلی افسرده شدم میگن وابستش میشی 🥺

به نظرت اگه خرگوش بیارم ولی توی راه پله ازش نگهداری کنم و یه جای کوچولو براش درست کنم اذیت میشه ؟ 

من دوست دارم بیارم ولی حقیقتن خانوادم راضی نمیشن  چون قبلا یه سگ داشتم و دزدیدنش و من خیلی افس ...

واااای اره عزیزدلم خرگوشا خیلیییی ترسو خیلییییی استرسی و خیلی مظلومن گربه حتما میاد میخورنش و توی گرما سرما ممکنه اذیت بشه بنظرم اذیت میشه صددرصد و کلا خرگوش حیوونیه با تموم خوبیاش خیلی تمیزی و نظافت میخواد

واااای اره عزیزدلم خرگوشا خیلیییی ترسو خیلییییی استرسی و خیلی مظلومن گربه حتما میاد میخورنش و توی گر ...

الهییی🥲🥲وحشی که اهل خرابکاری باشه نیست اصلا ؟

تمیزکاریاشو خودم انجام میدم

الهییی🥲🥲وحشی که اهل خرابکاری باشه نیست اصلا ؟ تمیزکاریاشو خودم انجام میدم

ن گلم لوپ خیلی اروم تره اگه برات ارومی مهمه لوپ بگیر خیلی حساس و ترسوان از حموم خیلی میترسن و از نظر دکترم نباید اصلا خیس بشن کلا فوبیاشونه و خطرناکه خیس شدن 

پارک بازی عزیزم من خریدم شیش تیکست ولی چهارتیکشو من به کارم اومد

ن گلم لوپ خیلی اروم تره اگه برات ارومی مهمه لوپ بگیر خیلی حساس و ترسوان از حموم خیلی میترسن و از نظر ...

برا خانوادم مهمه اروم بودنش 🥲😂 قیمتش چنده ؟

پس منم همونو اگه بهشون بگم شاید راضی بشن خرگوش بیاریم

برا خانوادم مهمه اروم بودنش 🥲😂 قیمتش چنده ؟ پس منم همونو اگه بهشون بگم شاید راضی بشن خرگوش بیاریم

اره داخل دیوار سرچ کنی خرگوش هستش 200یا300ولی با وسایلش که شامل پارک بازی و دستشویی مخصوص  همون 700 در میاد غذاشم فقط آب و یونجه باید همیشه داشته باشه و هراز گاهی تشویقی مخصوص خودش

اره داخل دیوار سرچ کنی خرگوش هستش 200یا300ولی با وسایلش که شامل پارک بازی و دستشویی مخصوص  همون ...

پس زیاد هزینه ی خاصی نیاز نداره نسبت به سگ و گربه

مرسیییی از راهنمایی هات عزیزم امیدوارم برام بگیرن ☹️💛😍