2777
2789
دقیقا منم از قفس برای حیوون و پرنده اصلا خوشم نمیاد

اره عزیزم خیلی بده واقعا باید جای بازی داشته باشن گلم کلا ته تهش یک میلیون هزینه اولیشه  و‌کلا خیلی هزینش کمه من یونجه میخرم براش که مثلا هفته30هزارتومان بشه تازه اولش کوچیکه کم میخوره

دقیقا منم از قفس برای حیوون و پرنده اصلا خوشم نمیاد

بنظرم خیلی مهربونی اگر خانوادهم راضین و میتونی ازین فرشتها به خوبی مراقبت کنی ی دونه بیار و اصلا حموم‌نبریش میمیره ♥️♥️♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس زیاد هزینه ی خاصی نیاز نداره نسبت به سگ و گربه مرسیییی از راهنمایی هات عزیزم امیدوارم برام بگیرن ...

قربونت برم عزیزم امیدوارم راضی بشن شماهم حامی یکی از این کوچولوها باشید فقط اگه اوردی اصلا حموم نبر و جز یونجه چیزی بهش نده لوپ خیلی حساسه و به حرف بقیه راجب تغذیه گوش نده یونجه و اب همیشه باید بخوره برای سلامتیش

بنظرم خیلی مهربونی اگر خانوادهم راضین و میتونی ازین فرشتها به خوبی مراقبت کنی ی دونه بیار و اصلا حمو ...

مرسییی عزیزم لطف داری شما مهربونی که داری منو راهنمایی میکنی 💛💛💛💛 نه اصلا نمیبرمش خودمم اخلاقم مثل خرگوشاس ترسو و خجالتیم😂

مرسییی عزیزم لطف داری شما مهربونی که داری منو راهنمایی میکنی 💛💛💛💛 نه اصلا نمیبرمش خودمم اخلاقم م ...

عزیزدلمی فداتشم  

یونجه باید بدی مدام همیشه باید بخوره تغذیش تا5ماهگیش فقط و فقط یونجه بعدش هفته دوبار میتونی اندازه بند انگشت سیب یا هویج و یا سبزی خوردن مثل ی دوشاخه ریحان یا جعفری اینا بدی کاهو خیلیا میدن ولی مضره پس طبق چیزی که دامپزشکای مجرب میگن فقط هفته دوبار کمی سبزی و هویج یا سیب  و سبزی 

بقیه میوها شیرینیشون زیاده به حرف بقیه گوش کنی میگن‌بدهدعیب نداره ولی خرگوششون طول عمرش کم‌میشه و براشون مهم نیست 

سعی کن بهش یاد بدی تو دستشوییش فقط جیش بکنه کوکی من فقط داخل دستشویی جیش میکنه ولی چهار پنج ماه طول کشید گاهی وقتا خطا میکرد ولی بهش میگفتم نه ولی وقتی داخل دستشوییش جیش میکرد بهش ی تیکه سبزی یا برگ یونجه میدادم میفهمید کارش درسته 

کلا چهارپنج ماه اول اخلاقشون متفاوته اما خودت باید تربیت کنی مثلا کوکی از من فراری بود همیشه الانا فقط بغل منه همش لیسم میزنه و هرجا میرم دوس داره بدو بدو بیاد😍

الهی وای خیلی بده از دست دادن حیوونا 💔 پس میوه‌هم براشون ممنوعه

اره عزیزم معلومه دختر با مسئولیت و بادرکی هستی منم خیلی عاطفیم ولی بلااخره میشه اینجور نگاه کرد که ما باید بهش امنیت و خوشبختی بدیم تا عمر طبیعی بکنن و اونموقع اگه ی روزم‌ عمرشون تموم شد خیالمون راحته که همه تلاشمونو کردیم واسش ❤️🌹

عزیزدلمی فداتشم   یونجه باید بدی مدام همیشه باید بخوره تغذیش تا5ماهگیش فقط و فقط یونجه بعدش هف ...

مرسیی از راهنمایی کاملت حتما رعایت میکنم 😍😁 اره دقیقا با جایزه دادن تربیت میشن سگ منم همینطوری جای دستشوییشو یاد گرفت 😂 آخهیییی 🥺🥺🥺🥺💞

اره عزیزم معلومه دختر با مسئولیت و بادرکی هستی منم خیلی عاطفیم ولی بلااخره میشه اینجور نگاه کرد که م ...

خیلییی ممنونم عزیزم لطف دارییی 💝💝💝 بله درسته همینطوره به خودمون بستگی داره....

مرسیی از راهنمایی کاملت حتما رعایت میکنم 😍😁 اره دقیقا با جایزه دادن تربیت میشن سگ منم همینطوری جای ...

عزیزدلمی😍❤️🌹اخییییی اما غصه‌فایده نداره بجاش از بعدی خیلی خوب مواظبت میکنی بلااخره زندگی پراز تجربهاست عزیزم درخواست دوستی میدم خریدی بهم بگو😍💥

عزیزدلمی😍❤️🌹اخییییی اما غصه‌فایده نداره بجاش از بعدی خیلی خوب مواظبت میکنی بلااخره زندگی پراز تجرب ...

اره درسته 🥺😍💛 اگه بخرن برام روز تولدم میخرن تولدم خرداده 😁 حتمااا قبول میکنم 💛💛💛💛