2777
2789
انقدر انرژی مثبت بهم میده که حاضرم اونو تحمل کنمممم🥺😂

اره گلم اما اگه مطمنی‌که نگهش میداری و بعدا خسته نمیشی حتما بیار چون خیلی گناه داره اگه بیاری بعدا بدی بره 🥺♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره گلم اما اگه مطمنی‌که نگهش میداری و بعدا خسته نمیشی حتما بیار چون خیلی گناه داره اگه بیاری بعدا ب ...

من دوست دارم بیارم ولی حقیقتن خانوادم راضی نمیشن 

چون قبلا یه سگ داشتم و دزدیدنش و من خیلی افسرده شدم میگن وابستش میشی 🥺

به نظرت اگه خرگوش بیارم ولی توی راه پله ازش نگهداری کنم و یه جای کوچولو براش درست کنم اذیت میشه ؟ 

من دوست دارم بیارم ولی حقیقتن خانوادم راضی نمیشن  چون قبلا یه سگ داشتم و دزدیدنش و من خیلی افس ...

واااای اره عزیزدلم خرگوشا خیلیییی ترسو خیلییییی استرسی و خیلی مظلومن گربه حتما میاد میخورنش و توی گرما سرما ممکنه اذیت بشه بنظرم اذیت میشه صددرصد و کلا خرگوش حیوونیه با تموم خوبیاش خیلی تمیزی و نظافت میخواد

واااای اره عزیزدلم خرگوشا خیلیییی ترسو خیلییییی استرسی و خیلی مظلومن گربه حتما میاد میخورنش و توی گر ...

الهییی🥲🥲وحشی که اهل خرابکاری باشه نیست اصلا ؟

تمیزکاریاشو خودم انجام میدم

الهییی🥲🥲وحشی که اهل خرابکاری باشه نیست اصلا ؟ تمیزکاریاشو خودم انجام میدم

ن گلم لوپ خیلی اروم تره اگه برات ارومی مهمه لوپ بگیر خیلی حساس و ترسوان از حموم خیلی میترسن و از نظر دکترم نباید اصلا خیس بشن کلا فوبیاشونه و خطرناکه خیس شدن 

پارک بازی عزیزم من خریدم شیش تیکست ولی چهارتیکشو من به کارم اومد

ن گلم لوپ خیلی اروم تره اگه برات ارومی مهمه لوپ بگیر خیلی حساس و ترسوان از حموم خیلی میترسن و از نظر ...

برا خانوادم مهمه اروم بودنش 🥲😂 قیمتش چنده ؟

پس منم همونو اگه بهشون بگم شاید راضی بشن خرگوش بیاریم

برا خانوادم مهمه اروم بودنش 🥲😂 قیمتش چنده ؟ پس منم همونو اگه بهشون بگم شاید راضی بشن خرگوش بیاریم

اره داخل دیوار سرچ کنی خرگوش هستش 200یا300ولی با وسایلش که شامل پارک بازی و دستشویی مخصوص  همون 700 در میاد غذاشم فقط آب و یونجه باید همیشه داشته باشه و هراز گاهی تشویقی مخصوص خودش

اره داخل دیوار سرچ کنی خرگوش هستش 200یا300ولی با وسایلش که شامل پارک بازی و دستشویی مخصوص  همون ...

پس زیاد هزینه ی خاصی نیاز نداره نسبت به سگ و گربه

مرسیییی از راهنمایی هات عزیزم امیدوارم برام بگیرن ☹️💛😍