2777
2789
شما میدونی دو قسمت اخر چی شد؟

سلمان شکایت کرده بود از نوری اینا  که رفیقمو کشتن رفتن کلانتری اخرشم فهمیدن منظورش از رفیقش جاناتان همون گاوش هست واینا

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

به سلمان گفتن گاوش مرده؟

آره 

خودش رو از دره پرت کرد پایین افتاد تو بنز خلیل 

بعدش نفهمیدم چی شد ندیدم 

دیدین بخاطر خدا دنیام رنگی رنگی شد...؟! میخوام یه کاری انجام بدم میشه دعا کنین کارم بشه...؟ خیلی بهش امید بستم و ذوقشو دارم آخه میگن دعای دیگران میگیره... ❤️
این تا پایان قسمت ۴بود که دیدم بعدش چی شد عزیزم

هیچی جاناتان مرد سلمان گم شده بود تو ده بالا پیداش کردن 

جلسه ده بالا و پایین بود برای ساخت و ساز که گفتن اون منطقه مرز و توافق کردن هیچ ساخت و سازی نشهاون مرده هم اومد خواستگاری دختر اون مرده که ۱۴تا بچه داره بعدم تموم شد 😐

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

رفتن از ده پایین گاو یه پیرمرد که به جاناتان خیلی شباهت داشت رو اجاره کردن بردن دادن به سلمان گفتن جاناتانه فرداش دو نفر اومدن پیش سلمان برای شیر سلمان رفت گاو رو بدوشه دید گاو نره اومد بیرون شروع کرد گریه کرد اونا هم گفتن جاناتان مرده سلمان شروع کرد گریه کردن رفت خودشو از دره پرت کرد پایین افتاد تو ماشین خلیل همه فکر کردن سلمان ناپدید شده خلاصه خلیل هم حسابی مایه دار شده بود و بعد از مدت ها برگشته روستا و پولشو به رخ همه میکشه و انگار برای نوری نقشه داره از ده بالا هم برای دختر ادریس خواستگار اومد ادریس از نوری خواست خواستگاری تو خونه اونا انجام بشه و کاووس هم نفهمه که از ده بالا آمدن سلمان حلوای جاناتان رو آورد در خونه نوری که ماجرا رو فهمید و کاووس اومد اونجا و بحثشون شد حالا قرار شده ده بالا و پایین با هم مسابقه فوتبال بدن 

مرسی که توضیح دادی ووقت گذاشتی مهربون

فدات گلم

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
رفتن از ده پایین گاو یه پیرمرد که به جاناتان خیلی شباهت داشت رو اجاره کردن بردن دادن به سلمان گفتن ج ...

مرسی که کامل همه چیو برام توضیح دادی مهربون

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز