2777
2789

واااا 

تموم شد به همین زودی 😳😳😳؟ 

دیدین بخاطر خدا دنیام رنگی رنگی شد...؟! میخوام یه کاری انجام بدم میشه دعا کنین کارم بشه...؟ خیلی بهش امید بستم و ذوقشو دارم آخه میگن دعای دیگران میگیره... ❤️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چی شد حالا من از اونجا که عمو کاووس جاناتان رو زد بعد سامان افتاد تو ماشین خلیل ندیدم یکی تعریف میکنه؟ 

دیدین بخاطر خدا دنیام رنگی رنگی شد...؟! میخوام یه کاری انجام بدم میشه دعا کنین کارم بشه...؟ خیلی بهش امید بستم و ذوقشو دارم آخه میگن دعای دیگران میگیره... ❤️
گاو سلمان مرد😐خلاصشه

خخخ چهار قسمت دنبال گرگ بودن دو قسمت هم درگیر جاناتان و سلمان😝

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
چی شد حالا من از اونجا که عمو کاووس جاناتان رو زد بعد سامان افتاد تو ماشین خلیل ندیدم یکی تعریف میکن ...

سلمان

😂😂

والا عالم و آدم بیکار دنبال سلمان و مراسم ختم جاناتان 

حلوا بپزی برای یه گاووووو😵‍💫

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

تموم نشده دوستمون دو قسمت اخر که پخش شده رو ندیده

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز