2777
2789
عنوان

من ی مامان بزرگ پول دار دارم همش تو ذهنمه ی حرکتی بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 54 پست
ن بابا ب دختر پسراش فقط میرسه البته بچز مامان من چون مامان بیشتر مجردا حتی قبل عید عمل غب غب انجام د ...

نه بابا این کار  و نکن ماها تا یک کار خطا می کنیم می شیم کلید اسرار یوهو دیدی دماغت عیب میب پیدا کرد 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه بابا این کار  و نکن ماها تا یک کار خطا می کنیم می شیم کلید اسرار یوهو دیدی دماغت عیب میب پید ...

کلید اسرار رو خوب گفتی 

اگه خوندی یه صلوات برای سلامتی کسی که همه جونمه بفرست💔💔الهی که خدا با عزیزات امتحانت نکنه💔
2803
چرا به جز مامان تو ؟ 

ب متاهلا کلا کاری نداره فقط خالمو دوتا از داییام ک مجردن بهشون میرسه ب اون ۳ تا خالم و مامانم اصلا کاری نداره چون متاهلا فقط عیدی میده بهشون همین حتی گفته بعد مرگمم میرسه ب خالمو داییای مجردم اونام زرنگی میکنن زن نمیگیرن برای همشون ماشین گرفته خودشم ماشین داره ولی فقط خریده پارک کرده تو پارکینگ اصلا بلد نیست رانندگی کنه چندوقتی ی بار داییم میبرش اینور اونور ک خاک نخوره بهش گفتم بده سوییچو برم دور بزنم میگه باید زنگ بزنی داییت بیاد ببرت ماشینو نمیدم عزیزم انقد بهم برخورده میخوام جمع کنم برم

2804

نمیدونم چه حرکتی تو ذهنته ولی اگر حرکت خدای نکرده سیاه تو ذهنته توی تاپیکای قبلم هست. یه دختر تو فامیلمون داریم به هوای طلاهای مادربزرگش رفت بیهوشش کرد طلاهاشو دزدید النگوهاشو بزور از دستش دراورد مادربزرگش وسط کار به هوش اومد دیدش، اونم سعی کرد بکشدش که عمرش به دنیا بود خدانجاتش داد، دختر اون خانم شکایت کرد که چون شاهدی نبود پرونده به جایی نرسید ولی مادربزرگش سه سال بعد ازشدت آسیبهای جسمی و روحی همین کار نوش مرد. ( مادر اون دختر سر کار میرفت مادربزرگش خیلی وقتا ارش نگهداری میکرد و دوستش داشت) تا لحظه مرگ یادمه نبخشیدش و حتی بعد از فوت تو خواب یکی اومد و گفت نفرینش پشت سر اون نوه نمک نشناسه.

چندبار عقد کرده ولی به دلایل نامعلوم هربارنمیتونه ازدواج کنه.  خواهرشم که همدستش بود همین اوصاعو داره

برو یه کاری راه بنداز از مامان بزرگت بخواه برات سرمایه گذاری کنه اگرم قبول نکرد بی خیال

ندیدم که قویی به صحرا بمیرد
2805
چرا به همه بچه هاش میرسه غیر از مامان شما؟

فقط مامان من ن ۳ تا ازخاله هامم کاری نداره بهشون شانس منه دیگه میگه متاهلن شوهر دارن نیازی ب حمایت من ندارن و کلا ما سال ب سالم خونشون نمیایم انگار انقد دور بودیم یادش رفته مارو فقط خالم و داییام ک پیششنو تحویل میگیره خالم همین ولنجک دماغشو عمل کرد خیلیم عملش گرون شد پیشنهاد مامان بزرگمم بود ک عمل کنه خودشم پولشو بهش داد هی ام ب صورت من ایراد میگیره حیف چشات نیست ابرواتو کاشت بزن پوستت خوبه یکم بهش برس یکم ورزش کن باشگاه ثبت نام کن دماغتو عمل کن منم گفتم پول ندارم مامان بزرگ وگرنه همه اینکارارو میکنم 

سلام

به نظرم به طور مستقیم ازش پول قرض کن 

درسته که اون پولداره ولی اگر راضی نباشه حتی اگر هیچوقتم نفهمه تو این کار رو کردی بالاخره خدا که میبینه 

تازه اینجوری خودت هم عذاب وجدان میگیری 

2801