2777
2789
عنوان

دور بریام میگن روزه نگیری بهتره

254 بازدید | 16 پست

تا الان همشو گرفتم فقط چون ی سری بیماری اعصاب دارم همش غصبی میشم داد بیداد میکنم با همه سر جنگ دارم انگار دنبال بهونم اون تایمی ک روزم بعد افطار کاملا ارومم همه میگن روزه نگیر بیشتر ب نفعته نمیدونم دلمم نمیاد نگیرم از ی طرفم خیلی عصبی میشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من والا هیچ وقت جرات نمی کنم به کسی بگم بگیر یا نگیر .الکی خودمو مدیون کنم 🤦‍♀️

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

همه ادما موقع روزه دچار رخوت تنبلی و بداخلاقی میشن حالا درجه اش فرق میکنه تو هرکی، ب نظرم روزه فقط نخوردن نیس، باید یاد بگیریم چجوری با زبون روزه مثل همیشه باشیم

فاقد اعصااااابم 🦍 متاهل 🐔

خب گرسنه میشی ضعف میکنی عصبی میشی ولی عصبی شدن و اینا مجوزی برای روزه نگرفتن نیست 

درصورتیکه بیماری داشته باشی که روزه برای بدنت  ضرر داشته باشه میتونی نگیری مثل دیابت بارداری شیردهی 

بر پدر و مادر کسی که تعلیق کنه بوووققق😏

اگه داروی اعصاب داری بادکتر مشورت کن وداروهاتو مصرف کن. احتمالا کمبود آهن یا...داری که باعث عصبی شدن میشه.. ولی روزه داری امتحان بالابردن صبروتحمله.صبر دربرابر خشم هم یکی از موارد صبر هست..

پارسا پسرمامان😍
خب گرسنه میشی ضعف میکنی عصبی میشی ولی عصبی شدن و اینا مجوزی برای روزه نگرفتن نیست  درصورتیکه ب ...

ن فقط حمله پانیک و درد های گردن عصبی و رفتارم همیشه با قرص کنترل میشه الان ک قرصامو تو تایم خودش بخاطر روزم نمیخورم خیلی بد عنق میشم باور کن تا افطار هیچکس ب پرو پام نمیپیچه بازم با همه درگیرم🥲

2790
2778
2791
2779
2792