2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

رنگ فرش طوریش نمیشه. بافتش آسیب نمیبینه؟ 

نمیدونم راستش

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•|

برو که خراب کردی دعا کن فقط مامانت نبینه😂😂لش کن برو رو پشت بوم قایم شو😅

شکست مال آدمایی هستن که همیشه نا امیدن، شکست مال من نیس🌱🥲✌                                                                خانوم دکتر اینده🤌فق چند سال مونده تا دکتر شدنم😁🍓

بزن تو گوگل میاد بالا

شکست مال آدمایی هستن که همیشه نا امیدن، شکست مال من نیس🌱🥲✌                                                                خانوم دکتر اینده🤌فق چند سال مونده تا دکتر شدنم😁🍓
میبینه تهش🥺

خب فوقش دیر تر کتک میخوری حالا اگه میخای زود کتک بخوری اشکال نداره لش کن بیا پایین😅

گفت آب و صابون زدم ولی بدتر پخش شد

خدا خیر گوگل بده مثلا میخاد راه حل بده بد تر میرینه رو دار و هستی

خیلیه

ب نظرم بده قالیشویی ک کلی شسته شه، حلال گواش آب هست، ولی اگه خودت دست ب کار شی احتمالا رنگ پخش بشه و فرش خراب شه، اگه برا خودت ممکنه بعد از پاک کردن اون قسمت فرش رو کلی بشور

در هر صورت با آب ولرم و مایع ظرفشویی، یا صابون پاک کنی کم رنگ تر میشه، بستگی داره چقد از ریختنش گذشته باشه

فاقد اعصااااابم 🦍 متاهل 🐔