2777
2789
گفت آب و صابون زدم ولی بدتر پخش شد

مقداری وایتکس با شامپو فرش رو بزن رو اسفنج بکش رو فرش 

داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
کتک بخورم که هیچ باید تمیزشم کنم

اوف اوف 😂بنظرم با وازاین از حالا بدنت چرب کن که اگر بعد کتک خوردن چرب کنی زیاد فایده نداره چون ممکنه کبودی ها بمونه😂😂(البته شوخی خدا نکنه)

شکست مال آدمایی هستن که همیشه نا امیدن، شکست مال من نیس🌱🥲✌                                                                خانوم دکتر اینده🤌فق چند سال مونده تا دکتر شدنم😁🍓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شت یاد خودم افتادم چند سال پیش

اندازه ی قاشق گواش ریخت رو فرش منه اسکلم ب جا اینکه ی قاشق بیارم تمیز جمعش کنم که حداقل پخش نشه ی اسکاج با کلی کف آوردم پخشش کردم بعدم شروع کردم تمیز کردن آخرم مامان و بابام فهمیدن ی اوضاعی شده بود اون شب واسه تمیز کردن فرش تازه گواشم آبی بود هنوزم ردش هس😂😂

هرکی میخواد ریپ بزنه هرکی میخواد لایک کنه هرکاری مجازه فقط بی تی اس فن با من همکلام نشه... با تشکر♡
6روز پیش از قالیشویی اومده 🥺😂

وای خسته نباشی 😂 ولی امتحان کن، منم فرشا و لباسم خودکاری شده بود تو نت زدم با چی پاک میشه نوشته بود شیر، گفتم حالا یا پخش میشه یا پاک میشه ولی پاک شد 😂، گواص هم با آب و صابون یا مایع میره یکم تلاش کن من از بچگی با این چیزا کار میکردم خیلی ب فنا دادم لباس و فرش ولی مینداختم لباسشویی درمیاوردم تمیز میشد

فاقد اعصااااابم 🦍 متاهل 🐔
فرش با وایتکس خراب نمیشه؟

کم با شامپو فرش قاطی کنی چیزی نمیشه

داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
2791
2779
2792