2777
2789

از ماهیاتون و غذا هایی که میدادین و... بگین 

من گوپی دارم یه عالمه بچه دنیا آوردن میشه فروختشون؟ آکواریومم جا نداره بعد ماهیا باهم دعوا میکنن

دلم برا ایران تنگ شده از الان...ولی خوشحالم به هدفم رسیدم

اگه فقط گوپی ریختی خیلی تخم ریزی دارن و هی بچه میارن 😅

اگه تهرانی ببر سمت نواب میخرن

با احترام به همه، بنده مسلمان نیستم❤️ وگن 🥗🌱 کیشوند 🏝 یه پسر 🐶 خوشگل دارم به اسم Millow که جاااانه منه ❤️ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه فقط گوپی ریختی خیلی تخم ریزی دارن و هی بچه میارن 😅 اگه تهرانی ببر سمت نواب میخرن

نه فقط گوپی نیستن کالر و زبرا و انجل و مولی هم هستن آکواریوم ۶۰ لیتریه یا بیشتر ولی گوپیا فرت فرت بچه ازشون میریزه تازه چند تا از بچه ماهیا که هنو یه ماهشون نشده هم مشکوک یه بارداری ان باد کردن🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

ما آکواریوم نیاز نداریم .. ما دریا داریم 😄

ولی یادمه تهران که بودیم داشتیم ولی من خیلی کوچیک بودم ۴ سالم بود یادم نیست چه ماهیایی داشتیم 

ولی یادمه خیلی ماهیای جورواجوری داشت

*امضام حتما خونده شه*من ۱۵ سالمه، قبل از اینکه منو بخورین، گزارش برام بزنین یا از تاپیک بیرونم کنین ، لازمه بگم که زود قضاوت نکنید. من نه شاخ مجازی ام ، نه پررو و بی ادبم ؛ و تو تاپیک ها نظر الکی نمیدم. اونقدری هم شعور دارم که احترام بزرگترمو نگه دارم. پس ما رو بچه فرض نکنین .... آدم با آدم فرق داره ، اگه یکی همسن من باهاتون بد حرف زد یا پررو بازی در آورد یعنی منم همون جوری ام !؟ معلومه که نه ! برای اطلاعات بیشتر اینجا رو کلیک کنین با تشکر ، بییب :)
نه فقط گوپی نیستن کالر و زبرا و انجل و مولی هم هستن آکواریوم ۶۰ لیتریه یا بیشتر ولی گوپیا فرت فرت بچ ...

😅😅😅 خیلی باحالن گیاهخوارا کلا بارداریشون زیاده

من قبلا داشتم الان فقط اکواریوم گوشت خوارم مونده اونم یه اوسکار دارم بقیه رو میزنه ناقص میکنه

با احترام به همه، بنده مسلمان نیستم❤️ وگن 🥗🌱 کیشوند 🏝 یه پسر 🐶 خوشگل دارم به اسم Millow که جاااانه منه ❤️ 
هرچی زودتر بفروششون چون گوپی بچه هاشو میخوره

بچه ها رو گذاشتیم توی اتاقک تا از سایز دهن مامانشون بزرگتر شن ولی خب آکواریوم خیلی شلوغ شده

باید بفروشیشون

نمیدونم چجوری باید بفروشم امروز همینجوری از چند تا مغازه آکواریوم و ماهی اینا پرسیدم میخرن یا نه گفتن نه نمیخرن