2777
2789
عنوان

معجزه قرن

1290 بازدید | 6 پست

سلام دوستان .نمی‌دونم اسم قطره سیلیس رو شنیدید یا نه .ما به این قطره معجزه ی قرن میگیم . من یسری توضیحات و شمارمو براتون میزارم . جهت اطلاعات بیشتر در خدمتتونم

۱_پیشگیری و درمان پوکی استخوان

2-بهبود مفاصل (نرم شدن حرکات مفاصل)

3-کمک به بهبود آرتروز

4-کمک به بهبود عوارض مرتبط با استخوان (جوش خوردگی استخوان شکسته)

5-موثر در ترمیم عوارض مرتبط با تاندون‌ها و رباط‌ها

6-کمک به کاهش اثرات بیماری های قلبی و عروقی (تصلب شرایین)

7-تحریک کلاژن‌سازی برای ایجاد بافت ماهیچه‌ای (موثر در افزایش رشد بدنی)

8-کاهش خطوط پوست

9-روشن‌شدن بافت پوست

10-ضخامت‌بخشی به تارهای موی سر

11-افزایش سرعت رشد موها

12-استحکام و تقویت ناخن

13-کمک به اثربخشی بیشتر اعمال زیبایی و مراقبتی مانند میکرونیدلینگ، میکرودرم و تزریق فیلر

14- کمک به بدن برای کاهش اثرات تغذیه ناسالم (مانند نوشابه‌های گازدار، غذاهای آماده و ...)

۱۵_افزایش قد کودکان بالای ۴ سال .

۱۶_ سیستم دفاعی بدن رو بالا می‌بره .

۱۷ _.........

این قطره اگه معجزه نیست پس چیه؟

نعمتی هستم مشاور محصولات جوانساز حاوی سلول های بنیادی و پوست و مو

۰۹۱۱۸۵۰۴۹۱۸

خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم . ویترین هر فردی صورت اون فرد.

درمان پوکی استخوان؟؟

هنوز هیچ متخصص ارتوپدی همچین چیزی کشف نکرده

بعد شما مدعی درمان پوکی استخوانین؟

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋 
درمان پوکی استخوان؟؟ هنوز هیچ متخصص ارتوپدی همچین چیزی کشف نکرده بعد شما مدعی درمان پوکی استخوانین ...

بله عزیزم.من مدعی درمانش هستم چون این قطره رو هزاران نفر استفاده کردند و تاثیرشو‌ دیدن. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله عزیزم.من مدعی درمانش هستم چون این قطره رو هزاران نفر استفاده کردند و تاثیرشو‌ دیدن. 

پس بهتره برا بازاریابی برین بیمارستان بخش ارتوپد و جون مردمو اونجا نجات بدین

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋 
پس بهتره برا بازاریابی برین بیمارستان بخش ارتوپد و جون مردمو اونجا نجات بدین

دقیقا همین کارو کردیم خیلی از پزشک ها باهامون همکارن

دقیقا همین کارو کردیم خیلی از پزشک ها باهامون همکارن

اگه اینجور بود تالا انبوه سازی شده بود و به همه جای دنیا صادر میشد  و ازش میلیاردی پول در می اوردن

اگه اینجور بود تالا انبوه سازی شده بود و به همه جای دنیا صادر میشد  و ازش میلیاردی پول در می او ...

خب تازه داره جا میوفته عزیزم .واینکه شرکت طرح جذب نیرو داره.هدفش کارآفرینی .این محصول فروشش انحصاری و مستقیم از شرکت ارسال میشه. اگه به راحتی در اختیار دلال ها قرار بگیره با هزینه ی خیلی بالاتر به فروش میرسه و احتمالا تولید فیک محصول هم بالا می‌ره و ما اینو نمی‌خواییم .ترجیح میدیم با هزینه ی پایینتر وکبفیت بالاتر و تضمین اصل بودن محصول در اختیار افراد قرار بگیره