2777
2789

بازیگرش کی بود 

ضعيفه نبوده ايم ، اگر سالها ديديم و ديده نشديم ، اگر سالها قصد کرديم و راهي نشديم ، اگر سالها بي دريغ مهر ورزيديم اگر سالها پا به پا دويديم ، اگر زير بار ، شانه ساييديم و خم به ابرو نياورديم ... ضعيفه نبوده ايم ، اگر حتي ياد نگاهي دلمان را به ضعف انداخت ، اگر تحقير شديم و مغرور مانديم ، اگر سيلي خورديم و بر دلبستگي سماجت کرديم ، اگر بي تاب شديم و تاب آورديم ... ضعيفه نبوده ايم ، ميداني ما فقط زيادي زن بوده ايم ... زيادي اگر زن باشي ، ميفهمي چه میگویم !..

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

منم لایک کنید بعد بیام ببینم چی شده؟

یه قانونی هست که میگه:گاهی هرچقدر بیشتر پافشاری میکنی وبیشتر سمتش میری و درگیرش میشی اون بیشتر از شما دور میشه🧡🍂... پس رها کن بره شاید رسیدن تو رها کردن باشه! به قول جمله ای که تو کتاب کیمیاگر نوشته بود: انچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت....                                             کارما میگه هرکسی رو بیشتر از لیاقتش دوست داشته باشی بیشتر از لیاقتت ضربه میخوری🤌🪐
یکی ب من بگه چیشدد من ندیدممم

گرفتنش حروم لقمه رو 

منصوره 

ناصر و منصور داداشایی ک شر نعیم کلاه گذاشتن در اصل منصور خیلی وابسه به ناصر بوده ناصر میره میشه مرید نعیم مثل رضا پروانه ناصر روانی بوده بدش میاد این نقشه میکشه که برن طلا بدزدن عباس ک میمیره میوفته کردن نعیم همش نقشه منصور بوده اینا میرن لب مرز از زندان نعیم زنگ میزنه به ناصر ناصر میفهمه ک منصور خیانت کرده به نعیم و قاطی میکنه به منصور میگ تو دیوونه ای منصور خل میشه ناصر میکشه 

میبره خاکش میکنه 

اینا رفتن تو قبرستانی ک قبر ناصر اونجا بود گرفتنش