گرررریه نککککن این مرد اگه ارزش گریه کردن داشت اینکارو نمیکرد به خودت بیا قوی باش مثل یک زن ، فکر کن از این بدترم میتونست باشه عزیزم میدونم خییییلی خیلی سخته انگار قلبت تیکه تیکه شده ولی تو با ارزش تر اینی ک بخوای خودتو داغون کنی برای یکی دیگه به خدا توکل کن درست میشه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین
الان چیکار کنم زنگ بزنم شوهرم یا ببینم میخان چی بگن ؟ ب خاک داداشم اصلا حال خوب نیست میرم میبینم گر ...
نه هنوز بزار کامل حرف بزنن اصلا تابلو نکن وگرنه میگن یه احوال پرسی ساده بوده چند روز به خودت نیار بعدم کامل اسکرین شات بگیر تا به پدر و مادرت نشون بده که چه دختری بزرگ کردن از این طرفم به پدرشوهرتینا نشون بده که یه وقت دوباره حاشا نکنن
انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین