2777
2789
عنوان

اخرش کار خودش کرد😭😭😭چیکار کنمم

| مشاهده متن کامل بحث + 1289 بازدید | 68 پست
ار😭

گرررریه نککککن این مرد اگه ارزش گریه کردن داشت اینکارو نمیکرد به خودت بیا قوی باش مثل یک زن  ، فکر کن از این بدترم میتونست باشه عزیزم میدونم خییییلی خیلی سخته انگار قلبت تیکه تیکه شده ولی تو با ارزش تر اینی ک بخوای خودتو داغون کنی برای یکی دیگه به خدا توکل کن درست میشه 

آرامش سهم قلبی است که در تصرف خداست... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ار😭

خواهر خودت؟؟؟؟؟؟؟؟؟

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 
الان چیکار کنم زنگ بزنم شوهرم یا ببینم میخان چی بگن ؟ ب خاک داداشم اصلا حال خوب نیست میرم میبینم گر ...

ببین تا کجا پیش رفتن، اول اون زن و از زندگی شوهرت بیرون کن تا فک نکنه میدونو خالی کردی براش بعد شوهرت و جر بده

گرررریه نککککن این مرد اگه ارزش گریه کردن داشت اینکارو نمیکرد به خودت بیا قوی باش مثل یک زن  ، ...

واسه اون گریه نمیکنم واسه خودم گریه میکنم ک ب چ ادمایی اعتماد داشتم و عذابم دادن 😭

"مارا نیست منت این خلق دقل باز  ما یار خداییم نه منت کش رسوا🤍"
الان چیکار کنم زنگ بزنم شوهرم یا ببینم میخان چی بگن ؟ ب خاک داداشم اصلا حال خوب نیست میرم میبینم گر ...

نه هنوز بزار کامل حرف بزنن اصلا تابلو نکن وگرنه میگن یه احوال پرسی ساده بوده چند روز به خودت نیار بعدم کامل اسکرین شات بگیر تا به پدر و مادرت نشون بده که چه دختری بزرگ کردن از این طرفم به پدرشوهرتینا نشون بده که یه وقت دوباره حاشا نکنن 

استارتر بابااااا اروم باش 

هنوز هیچی نگفتن داری ابروریزی میکنی 

حداقل اروم بگیر چند روز ببین چ خبره 

هنوز هیچی نگفتن واویلا کردی 

خب بری بهش بگی میگه فقط حالشو پرسیدم! راستم میگه 

گریه هاتم بذار وقتی واقعا چیزی دیدی

...

هیچی نگو حداقل مدرک داشته باشی وقتی بهش بگی 

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
اره

صبر کن 😕شاید حرف زدنشون خواهر برادرانس😕

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 
واسه اون گریه نمیکنم واسه خودم گریه میکنم ک ب چ ادمایی اعتماد داشتم و عذابم دادن 😭

دورت بگردم خدا بهت ارامش بده برو گل گاو زبونی چیزی دم کن بخور اروم شی یکم

ببین تا کجا پیش رفتن، اول اون زن و از زندگی شوهرت بیرون کن تا فک نکنه میدونو خالی کردی براش بعد شوهر ...

نه فعلا میزارم ببینم چی میگن میدونم با هر کلمه ک بگن انگار قلبمو اتیش زدی ولی تحمل میکنم تا بتونم اگه رفتم بگم واسه چی رفتم

خدا لعنتش کنه حتی نمیتونستم یک ثانیه ازش دور باشم پیدونست چقدر دوسش دارم کم بدبختی نکشیدیم ک بهم رسیدیم چرا اینکارو باهام کرد 😭😭😭

"مارا نیست منت این خلق دقل باز  ما یار خداییم نه منت کش رسوا🤍"