2777
2789
عنوان

ازدواج 😐

208 بازدید | 11 پست

بچه ها من پسر عموم ول کنم نیست ، و من دوسش ندارم حالا ی موقعی من بچه بودم وقتی شش سالم بود دوسش داشتم 

من کلا وقتی بچه بودم همه رو دوس داشتم پسر داییم ، پسر خالم همهههههه 

حالا این ول کن من نیست ، خانوادهش هم خوب نیستن ، مامانش ی آدم حسود و خیلی خیلی زیرک یعنی اصلا خانواده ای ما با این روباها نشدیم 😐 

این پسر عموی من فقط دنبال اینه که ی زنی داشته باش بهش گفتم برو دختر عمو دیگم بگیر،گفته اونا اینو به من نمیدن 

ولی این ول کن من نیست و میدونه که من دوسش ندارم ولی دنبال ازدواج اجباری هستش

ی احمق به تمام معناست 

خانوادمم پشتم نیستن و اینا خیلی اهل دعا و طلسم هستن میترسم برام کاری کنن 

پسره هم ی آدم نه سربازی رفته نه شغل داره ی درس خونده هیچی خیلی خیلی ام بد جنسه خیلی زیاد 

و من میترسم ی روز بیاد خواستگاری و من میدونم احتمالش خیلی کمه که بابام پشتم باش  و بقیه خانوادم 

الان من چیکار کنم خیلی میترسم فکرش،داره روانیم میکنه از ترس همش با خودم کلنجار میرم که اگر اومد چی بگم 

تفاوت سنیمونم فقط ی ساله که من دوست ندارم ی سال دوست دارم حداقل سه سال باش 

اللهم صل علی محمد و آل محمد ( برای برآورده شدن حاجت......🤍✨️.)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صداقتش رو دوس داشتم اونو به من نمیدن😂😂😂

میگفتی منم به تو نمیدن

تموم بیمارستان پر شده بوده از جیغ دختری که بخاطر شیمی درمانی نمیذاشت موهاشو کوتاه کنن میگفت عشقم موی بلند دوست داره🖤🖤🖤🍭        ی خورده اعصاب ندارم کاری نکنید بحثمون بشه که اونوقت دهنتون صافه بااحترام😁😁🍭     خانم معلم آیندم هر کی سوالی درباره دانشگاه فرهنگیان داره پاسخ گو هستم😉🍭   راستی آبنبات مخصوص منه دست نزن مرسی اه🤨😒🍭
فکرش از ترس نمیذاره زندگی کنم 

با زبون خوش میگم به درد هم نمیخوریم اگر قبول نکرد 

بهش بی توجه میشم و هروقت اگرم ببینمش هیچ توجهی بهش نمیکنم اینجوری حالش گرفته میشه 

نشستی خونه فکر خواستگار نیومده رو میکنی

دخترها با یک نه خواستگار رسمی و حضوری که صدجا سفارش شده و پدر مادر فشار میارن و راضی هستن و با گل و شیرینی جلوشون نشسته رد میکنن و یادشون میره 

شما کسی نیومده تو این داستانی که منو میخوان و من نمیخوام و قراره جادوم کنن و قراره اجبار کنن و ....

‌ خیالتون راحت 

رد کردن داماد همه چی تموم رسمی و واقعی که پدر مادر دختر می پرستنش و رضایت دارن انقدر فکر و خیال نداره که شما درگیر این شدید