2777
2789
عنوان

ازدواج 😐

208 بازدید | 11 پست

بچه ها من پسر عموم ول کنم نیست ، و من دوسش ندارم حالا ی موقعی من بچه بودم وقتی شش سالم بود دوسش داشتم 

من کلا وقتی بچه بودم همه رو دوس داشتم پسر داییم ، پسر خالم همهههههه 

حالا این ول کن من نیست ، خانوادهش هم خوب نیستن ، مامانش ی آدم حسود و خیلی خیلی زیرک یعنی اصلا خانواده ای ما با این روباها نشدیم 😐 

این پسر عموی من فقط دنبال اینه که ی زنی داشته باش بهش گفتم برو دختر عمو دیگم بگیر،گفته اونا اینو به من نمیدن 

ولی این ول کن من نیست و میدونه که من دوسش ندارم ولی دنبال ازدواج اجباری هستش

ی احمق به تمام معناست 

خانوادمم پشتم نیستن و اینا خیلی اهل دعا و طلسم هستن میترسم برام کاری کنن 

پسره هم ی آدم نه سربازی رفته نه شغل داره ی درس خونده هیچی خیلی خیلی ام بد جنسه خیلی زیاد 

و من میترسم ی روز بیاد خواستگاری و من میدونم احتمالش خیلی کمه که بابام پشتم باش  و بقیه خانوادم 

الان من چیکار کنم خیلی میترسم فکرش،داره روانیم میکنه از ترس همش با خودم کلنجار میرم که اگر اومد چی بگم 

تفاوت سنیمونم فقط ی ساله که من دوست ندارم ی سال دوست دارم حداقل سه سال باش 

اللهم صل علی محمد و آل محمد ( برای برآورده شدن حاجت......🤍✨️.)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صداقتش رو دوس داشتم اونو به من نمیدن😂😂😂

میگفتی منم به تو نمیدن

تموم بیمارستان پر شده بوده از جیغ دختری که بخاطر شیمی درمانی نمیذاشت موهاشو کوتاه کنن میگفت عشقم موی بلند دوست داره🖤🖤🖤🍭        ی خورده اعصاب ندارم کاری نکنید بحثمون بشه که اونوقت دهنتون صافه بااحترام😁😁🍭     خانم معلم آیندم هر کی سوالی درباره دانشگاه فرهنگیان داره پاسخ گو هستم😉🍭   راستی آبنبات مخصوص منه دست نزن مرسی اه🤨😒🍭
فکرش از ترس نمیذاره زندگی کنم 

با زبون خوش میگم به درد هم نمیخوریم اگر قبول نکرد 

بهش بی توجه میشم و هروقت اگرم ببینمش هیچ توجهی بهش نمیکنم اینجوری حالش گرفته میشه 

نشستی خونه فکر خواستگار نیومده رو میکنی

دخترها با یک نه خواستگار رسمی و حضوری که صدجا سفارش شده و پدر مادر فشار میارن و راضی هستن و با گل و شیرینی جلوشون نشسته رد میکنن و یادشون میره 

شما کسی نیومده تو این داستانی که منو میخوان و من نمیخوام و قراره جادوم کنن و قراره اجبار کنن و ....

‌ خیالتون راحت 

رد کردن داماد همه چی تموم رسمی و واقعی که پدر مادر دختر می پرستنش و رضایت دارن انقدر فکر و خیال نداره که شما درگیر این شدید