2777
2789

و سابقه کار هم نداشتید اوایل کار نظافت انجام میدادیدفقط؟ 

دوست دارم تو سایت با هم دوست باشیم 🤝اگه کمکی ازم برمیاد برا کسی انجام بدم !✌️عاشق اون کاربر هایی هستم که به نظر هم احترام میزارن💜!از اون کاربر هایی که مدام درباره هم قضاوت میکنن متنفرم💩😡!اصلا خوشم نمیاد کسی تو تاپیک من چله و زیارت عاشورا و کسب و کار بدون اجازه تبلیغ کنه یا بحث تاپیک رو به هرنحوی منحرف کنه که از اخر دعوا شه 😑😡با این که مهربونم 😌به وقتش خیلی ناراحت میشم 😏.....این پیغام جدی میباشد و در صورت رعایت نکردن برخورد جدی می‌شود 👿😈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستم می گفت تو داروخانه بوده می گفتند قفسه هارو هم دستمال بکش..

خودم یه مدت تو دفتر بهزیستی کار می کردم کارمندش بودم میزا رو دستمال می کشیدم

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
دوستم می گفت تو داروخانه بوده می گفتند قفسه هارو هم دستمال بکش.. خودم یه مدت تو دفتر بهزیستی کار می ...

پس به تازه وارد ها کار نظافت میدن 

دوست دارم تو سایت با هم دوست باشیم 🤝اگه کمکی ازم برمیاد برا کسی انجام بدم !✌️عاشق اون کاربر هایی هستم که به نظر هم احترام میزارن💜!از اون کاربر هایی که مدام درباره هم قضاوت میکنن متنفرم💩😡!اصلا خوشم نمیاد کسی تو تاپیک من چله و زیارت عاشورا و کسب و کار بدون اجازه تبلیغ کنه یا بحث تاپیک رو به هرنحوی منحرف کنه که از اخر دعوا شه 😑😡با این که مهربونم 😌به وقتش خیلی ناراحت میشم 😏.....این پیغام جدی میباشد و در صورت رعایت نکردن برخورد جدی می‌شود 👿😈

بستگی داره تحت چه عنوانی استخدام شده باشی. 

مثلا کارگر و منشی رو پیش میاد بهشون کار نظافت بدن ولی تا حالا ندیدم به مثلا کارمند دفتری کار نظافت بدن.

مگه اینکه نظافت میز و محیط کار مخصوص خودش باشه. 

من شغلم تولید محتوا و مدیریت سوشال مدیاست

توی یکی از مجموعه هایی ک کار میکردم

ی روز یکی از پرسنل خدماتی ازم خاست بش کمک کنم منم روم نشد نه بگم و دیدم هر روز هر روز من دارم اون کارو انجام میدم و شده وظیفم.

منم ب مدیر اطلاع دادم و حل شد.

زغوغاىِ جهان فارغ!!!🙃
2790
2778
2791
2779
2792