2777
2789
عنوان

چادر

| مشاهده متن کامل بحث + 1263 بازدید | 124 پست
100 بار ذکر الا بذکر الله تطمین القلوب بگو  زیارت عاشورا عالیه 😍با صوت اقای فانی گوش بده یا ه ...

ممنون میشم بدی 

داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا یادم نبود این مورد رو  یهو یادم افتاد و قشنگ مشخصه رزق امشبته🥺 نمیدونم بلدی یا نه زن ...

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
اصلا یادم نبود این مورد رو  یهو یادم افتاد و قشنگ مشخصه رزق امشبته🥺 نمیدونم بلدی یا نه زن ...

مرسی عزیزم ممنون 

ممنون میشم بدی 

اصلا یادم نبود این مورد رو 

یهو یادم افتاد و قشنگ مشخصه رزق امشبته🥺 نمیدونم بلدی یا نه

زنگ بزن 1640 ، رایگانه 

وصل میشی مستقیم به حرم امام حسین😭 

بلندگو دقیقا کنار ضریح وصله 

هر چی دلت میخواد بگو. 

ببین قهر نیستن باهات، اقا امشب دعوتت کرده که باهاش درد و دل کنی 🥺

من توی خانواده ی نزدیک مون تقریبا میشه گفت هیچکس چادری نبود 

اما اتفاقاتی پیش اومد که اون موقع ها دوست داشتم بیشتر مورد توجه امام زمان قرار بگیرم  چون توی خانواده هم کسی چادری نبود خیلی برام سخت بود و وقتی دخترایی که چادری بودن رو میدیدم حسرت میخوردم که خوش به حالشون  و چقد خدا دوسشون داره 

تا اخر دلو زدم به دریا و هنجار توی خانواده مونو شکستم و  چادر خریدم و گذاشتم و دیگه چادری شدم و خیلی خیلی از این تصمیمم خوشحالم  

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  

من مامانم چادریه هرکاریش کردم هرچی حرف میزنم نمیذاره کنار چون خیلی دلش میخواد از بچگی چادری بوده دوست داری یکی دوبار سر کنی بعد عادت میکنی  احتمالا مثل مامانمی خیلی دوست داری چادر 

من آنگه که گردم به مستی هلاک   به آیین مستان بَریدم به خاک/ بـه تـابـوتـی از چـوبِ تـاکـم کـنیـد به راه خرابات خاکم کنید/ بــه آب خــرابـات غســلــم دهــیـد  پس آنگه برِ دوشِ مستم نهید/ مـریـزیـد بـر گـور من جز شـراب  میارید در ماتمم جز رباب/مـغـنـی ، مـلـولـم٬ دوتـائــی بــزن  به یک تائی او، که تائی بزن/ بزن چنگ در پرده ارغنون  رهایم کن از چنگ دنیای دون /مبادا عزیزان که در مرگ من بنالد بجز مطرب و چنگ زن /تو خود حافظا سر ز مستی متاب که سلطان نخواهد خراج از خراب نزادی مرا کاشکی مادرم   وگر زاد مرگ آمدی بر سرم  که چندین بلاها بباید کشیدز گیتی همی زهر باید چشید🌤  گوا شیرگیرا یلا مهترا دلاور جهاندیده کنداورا کجات آن دلیری و مردانگی کجات آن بزرگی و فرزانگی کجات آن دل و رای و روشن‌روان کجات آن بر و برز و یال گران کجات آن بزرگ اژدهافش درفش  کجا تیر و گوپال و تیغ بنفش  نماندی به گیتی و رفتی به خاک که بادا سر دشمنت در مغاک
متنش هم خیلی قشنگه با معنی یه بار نگاه کنید  خوندید منم دعا کنید 🥺

چشم عزیزم 

100 بار ذکر الا بذکر الله تطمین القلوب بگو  زیارت عاشورا عالیه 😍با صوت اقای فانی گوش بده یا ه ...

مرسی عزیزم زنگ زدم با آقا حرف زدم درد و دل کردم خیلی سبک شدم خیلی  تازه فهمیدم باهام قهر نیست دیشب مادرش نشونه داد بهم بعد ظهر طفل شیش ماهش رو الآنم خودشون رو قربون آقام بشم که آنقدر مهربونه 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭مرسی گلم 

چادر رو از بچگی دوست داشتم و محرم فقط سر میکردم چند روزی میشه دلم میخواد تا آخر عمرم چادر سر کنم ولی ...

منم اوایل گاهی مانتویی بودم

ولی الان  چادردارم

عیدم دغدغه مانتونداشتم چون چادرم جلوبسته اس وهمه جاباچادررفتم🥰

وخدایی که بشددددت کافیست❣
چیو تجربه کنی مرگ و بعدش زندگی ؟  راستش هروقت بهش فکر میکنم نمیتونم بخوابم  با اینکه اون ...

آره بعدش زندگی

تاجایی که شنیدم کسانی که برگشتن اعتقاداتشون محکم ترشده وقدر لحظات این دنیاروبیشترمیدونن

اینومیخام

وخدایی که بشددددت کافیست❣